• ZGBhoy
    2k
    Potencijalnih prvih 11:

Silic - Hodak, Maresic, Raci, Hrgovic - Pajaziti, Zaper, Pukstas - Brajkovic, Livaja, Sego :lol:
    IstinaZaDinamo

Cekaj da im sjedne lova onog Ukrajinca pa krecu u sastavljanje Svemirskog Hajduka
  • lukaoj
    247
    Transfermarkt je po meni vise sajt na kojem ti mozes vidjeti statistike igraca, koliko ima utakmica, golova, asistencija, do kad mu ugovor vrijedi, na kojim pozicijama igra. TM ima i dobru povijesnu bazu podataka te ti mozes tamo naci postave iz utakmica iz 60ih. Ali ovako za procjenu vrijednosti jednog igraca TM nije relevatan i to se vise puta pokazalo. Sjecam se kad je Bara rekao da Joan Garcia vrijedi 2 milijuna po TM, a Barca ga je kupila za 25 milijuna. Transfermarkt je dobar mozda pokazatelj kad usporedjujes 2 ekipe pa znas koja je kvalitetnija. Recimo mi vrijedimo duplo vise od Thuna po TM, to je negdje realna razlika u kvaliteti 2 ekipe.
  • Zoran
    644

Za prvo gostovanje dolje naši igrači bi si trebali uzet za cilj zabit im pet komada. Da cvile ko mala djeca igrači na terenu i nerealna publika na tribinama.
  • Krizy
    73k
    Cekaj da im sjedne lova onog Ukrajinca pa krecu u sastavljanje Svemirskog HajdukaZGBhoy

Tovari se nadaju Svemirskom Hajduku na Poljudu, ali maltežani ostaju jedini svemirci koje su tamo vidjeli.
  • hardek
    10.3k
    Ja sam tek sad vidio da jedini igrač tovara koji može postić cijenu iznad 5 milja eura (Pukstas), ima ugovor na još godinu dana. :lol:
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

Dakle ide za 2-3 milijuna ovo ljeto, a nece ni mali kanadjanin za vise.
  • Keyser Soze
    19.6k
    mozes vidjeti statistike igraca, koliko ima utakmica, golova, asistencijalukaoj

Ne možeš ni to. Još Belji nisu upisali 2 asistencije u kupu
  • Omake
    18.2k
    Jedino svemirsko na Poljudu je vakum u vitrinama.
  • jp23
    4.1k
    Sentić predstavljen u Belupu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.