• Nine9
    440
    A kaj da kažu? Ak mu je Mišić ono izgovorio dok je trebao dobit žuti za prigovor niš čudno da je dobio crveni ako ćemo bit realni.

Više me zanimalo da objasne gol Lokomotive kad se zabio u Kotarskog al o tome ništa naravno.
  • fakin
    6.3k
    hajduk je poslao sluzbeni dopis savezu da ne zele vise da im sude zebec i erceg.

Znaci, oni ce odlucivati tko ce im suditi, a tko ne i naravno ta dvojica im sigurno vise nece suditi ove sezone.
  • ElDorado
    15.1k
    Problem je da ta usrana šatro komisija uzme četiri situacije iz pet tekmi i onda sere li sere. A općenito o suđenju pojedine tekme niti slovca. Ključno pitanje naše tekme je kako je smeće sudilo cijelu utakmicu a ne samo dvije-tri situacije. Sve u svemu debilizam na najjače.
  • Jos-Optimus
    13.5k
    da smo mi pametni onda bi rekli javno da Hajduk izabere suca kojeg želi
  • ElDorado
    15.1k
    Mi smo gospoda mi ne bumo nikom pisali niti slali dopise
  • Thor
    4.1k
    Kaj nije danas netko pisao,objavio clanak na nekom portalu da nema magareceg sluzbenog zahtjeva a ni dinamovog prigovora na sudjenja?
    I da predsjednici oba kluba ne zele stvarati valove :wink:
  • Sajla
    24.3k
    prije 1h je objavljeno:
    Nakon što se pojavila informacija da bi Hajduk mogao tražiti izuzeće sudaca Ercega i Zebeca, Indexu je sada potvrđeno da je splitski klub poslao takav zahtjev Hrvatskom nogometnom savezu.
  • ElDorado
    15.1k
    A s obzirom da mi nemamo prigovora nama bu Kolarić sudio sve domaće tekme do kraja sezone.
    Inače prema pravilniku HNSa izuzeće kao instrument više ne postoji i klubovi ga ne mogu tražiti. Tak će HNS odgovoriti ali Erceg im više neće suditi
  • Gringo
    1.3k
    HNS će odigrati igru pa će službeno odbiti taj dopis, a Ercega i Zebeca im neće delegirati do kraja sezone.
  • The Undertaker
    10.2k
    Kmečanje i javno tužakanje je za gubitnike i plačipičke. Drago mi je da Dinamo ne sudjeluje u tomu. Puna podrška Bobanu na takvom stavu i pristupu. Ako treba negdje djelovati (a trenutno ne treba) onda se to radi tiho, argumentirano i kroz institucije.
  • Thor
    4.1k
    dakle,nis od miroljubivog suzivota klubova. I toliko o tome da Bilic kao i Boban ne zele dizati tenzije u odnosima!? :brow:
    Ok,nadam se da nebumo onda opet mi ispadali dudeki.
    Ja sam da ispadnemo kao gospoda. Ali Gospoda kao iz popularnog filma ilitiga sada serije.
  • Zg123
    4.7k
    ne bi im bio prvi put tako su i Bebeka makli sa svojih utakmica kad je rekao u privatnoj poruci ono sto cijela nogometna javnost misli o njima da su najobicniji mjaukavci
  • Thor
    4.1k
    Gledal sam snimku Rijeke i magaradi...ja ne kuzim kaj bi se mi trebali strasiti ili biti zabrinuti za 10.10. Pa ovi su na razini b (II) momcadi seljacke zadruge.
    To trebamo odradit ne bez Misica,nego i bez njega i Belje i Stojketa... :roll:
  • Hectorharatti
    489
    ne mora se od njih real madrid pravit ali ovo podcjenivanje.. uz nase igre….fantazija
  • Thor
    4.1k
    Ajte molim vas... :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention