• ElDorado
    13.3k
    Nije Vž tak dobar kolko je Rijeka užas iz tekme u tekmu
  • Jos-Optimus
    12.7k
    slažem se, mi smo za ovaj HNL ipak 2-3 razine iznad
  • Diavollo094
    189
    Nadam se da se sada vidi da svi posuđeni u Rijeku nisu ni za klupu Dinama
  • Ludovic IX
    12.5k
    isto ko sto cemo vidjet da ni vrba nije ta razina jer nije. Nije zadnji vezni koji bi zamijenio mišića nit je bolji od bilo kog veznog kojeg sad imamo nit je veći talnet od veznij koje imamo u b ekipi.

Nekako teško vjerujem da će najedanput sa 21 eksplodirat. Nek se zajebem i postane top igrac makar ne doso kod nas, i bit cu sretan zbog njega.

Po meni, mi iz drugih klubova trebamo uzimati samo ono sto ne proizvodimo sami. Krila ko ovaj mali istrijan ili špica koju nikako da proizvedemo
  • Hnlovac
    7.6k
    3400 ljudi u Vž

Dobre brojke s obzirom na dio godine. Štoviše jako dobre
  • Zg123
    4.2k
    Ja se iskreno cudim Keku da se odlucio vratio u Rijeku s ovako smijesnim kadrom ili ga je Misko zajebao s laznim obecanjima ili ce od nekud izvuci neka pojacanja
  • hardek
    12k
    Rijeka je užasna. Sve mi je više žao što se ona naša utakmica morala odgodit jer bi ih rasuli na proste faktore u trenutnoj situaciji.
  • Mihael2305
    2.6k
    Gorica (3-4-2-1): Matijaš - Perić, Filipović (C), Cvijanović - Braut, Frigan, Kavelj, Bogojević - Ćustović, Pavičić - Mijić.

Hajduk (4-3-3-): Silić - Acapandie, Marešić, Hoorenbeeck, Hrgović - Pukštas, Pajaziti, Sigur - Šotiček, Šego (C), Šutalo.

Opet livaja na klupi
  • sport
    6.1k
    Vozeći maloprije velikogoričkom obilaznicom ugledah nekoliko auta ZG pločica sa zastavicama prgave familije koje su hrabro objesili na retrovizore.
  • rakurs
    3.2k
    Postava Gorice u usporedbi s prošlom sezonom - horor. Jedino na što mogu iznenadit je umor tovara, ali ovo je baš slabo i teško da će danas uzet nešto.
  • ElDorado
    13.3k
    Po Keku izgleda da se Zivkovic i Rukavina nece bas naigrati
  • Dzoni
    7.5k
    Ja ne kužim zašto im Barco igra? Stvarno nemaju nikog boljeg na stoperu ili 6ici? Očajan je lik kad god ga gledam
  • hardek
    12k
    Ako netko ima neki dobar link za tovare nek pošalje tu ili u private
  • Facke
    8.7k

A jel da? A Zivkovic mu denes moral igrati desnoga beka a na klupe drzi Lasickasa i Oreca. Dej mi reci logiku.

Pa eto igrac teri more igrati sesticu , Gojak mu igra leve krile. Dantas teri zna igrati mora pokriti i ofenzivne i sesticu. Jos mu Kek da tulke defanzivni zadatki a jedini je neke probal. Same da bi ga Kek nakon 45 minot zamenil.

Ova igra Keka je za nis. Forsera igru preko krila terih nema. Nist ne igraju i mislim da te nebu duge trajale znim ovak. Prilagodi igru rosteru. Ali ne Kekica je trvdoglav.
  • Xpert1992
    917

Hajduk poslao tesku artiljeriju protiv Gorice. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.