• joesimunic
    357
    A šta mislite o Vid Seitzu iz Rudeša, za budućnost dečko skoro 2010. a već je dobio priliku i nosi broj 10 što iako je u Rudešu ima neko značenje i kažu da je glavni projekt kluba.
  • Hnlovac
    7.5k
    Moram reći da mi je drago vidjeit nešto puniji Opus nakon dugo vremena
  • Zg123
    4.2k
    mislim da takvih u nasoj akademiji ima koliko god hoces. Rudes ocito namjerno gura malog jer ce ionako ispasti iz lige, a ako ovaj iole bilo sta pokaze mogu ga prodati za neku lovu kao sto su napravili sa Koracem, Pavlesicem itd itd
  • dumitrumitu
    2k
    snimaju publiku na Opusu i klinac u Osijekovom dresu a na nozi dinamov grb
    GUVt3oS.jpeg
  • Blueshadow86
    5.4k
    Dosta dobar Vrbančić večeras.
  • crophantom
    6.7k
    Fine lopte danas Vrba daje
  • hardek
    11.9k
    Vrba je odličan u sve tri tekme ove sezone, ne samo danas. Izgleda da je ozljeda iza njega, moramo ga vratit na zimu ili najkasnije na ljeto
  • joesimunic
    357
    Zanimljiva tekma, za hnl iznenađujuće puno trke, Jurišić i Vrba najbolji. Baš mi je uvijek bio posebno drag Vrbančić iz nekog razloga i nadam se da ako nastavi pružat dobre partije da će se jednog dana vratiti.
  • vjeko1701
    28.1k
    Osijek jako dobar samo nikako da zabiju.
  • Ljubo
    1.6k
    Osijeku fali individualna kvaliteta prema naprijed da završe akciju golom.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Lokomotiva nula bodova. Do gola nisu došli. Malenica je mogao neki madrac donijeti i odmoriti ko čovjek.
  • Georg Koch
    8.1k
    Ivano Kolarik iz Osijeka mi je one to watch. Nedavno napunio 19, 10ak utakmica u prosloj sezoni (u drugom dijelu sezone sve), ovu za sada starter svaku tekmu i djeluje mi jako, jako zanimljivo.
    Nije da nemamo dovoljno opcija na stoperima, pa i u mladjim, nadolazecim kategorijama, ali...
    Zanimljiv je malac.
  • dinamo u srcu
    3k
    Odlična tekma Osijek Lokomotiva.

Osijek puno bolji, ako uspiju ovo dobit, bit će jako opasni svakome. Puni energije, rastrčani, okomiti, fali im mirnoće u završnici.

Kohorta ima lijepu brojku kod kuće. Nekih 250-300ljudi. Kao grupa izgledaju puno ozbiljnije i organiziranije nego Armada, iako Kohorta ima manju brojnost nego Armada, ali su po meni puno homogeniji i organiziraniji i to odmah bolje izgleda kad se gleda sa strane.
  • vjeko1701
    28.1k
    Sljedeća im je Hajduk. Bilo bi jako dobro da ovo dobe jer će Hajduk biti taman između dvije utakmice protiv Rakowa.
  • BBBaranja
    5k

Armada je 2 koplja ispred ovih sta ti je..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.