• joesimunic
    285
    A mali Canjuga napredovao 300%, igra se danas
  • rakurs
    3.2k
    Ovaj Canjuga stvarno obećava, ima jebačku statistiku na početku sezone.
  • bongo
    1.5k
    Ne sjecam se jel ikad Varazdin zabio 3 komada u prvom poluvremenu u gostima u HNL-uDudu

Rijetko kad Varazdin uopce zabi 3 u jednoj utakmici
  • Dudu
    3.3k
    Svaka cast za ovo prebacivanje Canjuge u vezni red
  • DiddyGuela
    6.5k
    Canjuga me igrom podsjeca na Majera iz vremena Lokomotive.
  • IceMan
    4.3k
    Meni ko Varaždincu bude uvijek drago zbog Varaždina, ako ne drugo onda barem zato jer dva put dolazi na godinu voljeni i najveći Hrvatski klub kojeg ovdje svi jako vole.
  • Omake
    19.8k
    Ne vidio hajdug Europe dogodine
  • hardek
    11.7k
    Meni je Canjuga neki miks Majera i Stojkovića. Treba pohvaliti Šafarića za njegov razvoj, odlično izgleda na početku sezone
  • IceMan
    4.3k
    Canjuga mali je top talent al čini mi se da je još kao i svaki mladić još malo “zelen” u glavi.

Uostalom, kao i njegov tata. Igrao sam nekad s njim po županijskim ligama, top igrač za naše prilike al u najmanju ruku “kontroverzan” :rofl:
  • IceMan
    4.3k
    Ovaj Uchegbu je dobar, di su ga našli i njega :lol:
  • Neznam
    94
    Cijela ekipa Varaždina top, tavares i latkovic odlicno ordiniraju po krilima, mali canjuga u vezi dobitak sezone. Bit će oni jebeni svima u hnlu
  • Warrior
    173
    Škaričić, Mamić, Canjuga, Mamut, moguce i jos koji igrac Varaždina, sve bivši juniori Hajduka za koje nije bilo mjesta u klubu slucaju. Pune se strancima upitne kvalitete, dok se rjesavaju svojih domacih talenata.
    Šafariću svaka čast, dokazao je da ima znanje. Sa drugim najmanjm budzet za igrace u ligi radi i više nego odlican posao. Zelenika mi je drag, ali uvijek puna podrska trenerima u takvim situacijama.
  • Kruno
    1.6k
    Valjda ce nas Istra usreciti
  • rokikaciga
    16.6k
    Ja bum opet ponovio da je Belupo trenutno klub sa drugoligaskim kadrom..svaki ne-Rudes klub bi im trebao uzeti bodove :grin:

Uz sve to, Varazdinci su dost dobro izgledali, neki igraci su me odusevili.
  • SanctaSanctorum
    494
    Dobar Varaždin, borit će se oni za visoku poziciju ove godine. Canjuga se odlično razvija samo nek nastavi tako, a onda tko zna, možda ga uzmemo uskoro. Vrijeme da Istra zgazi tovariju, nadam se Šaranić masterclass.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.