• Mikina lijeva kopačka
    912

Igramo fantasy na sofascore pa sam prešao tamo, točniji su i imaju više podataka istina.

Ali rezultati su puno pregledniji i intuitivniji za korištenje
  • vjeko1701
    27.3k
    I na koju opće foru on i sudi Varaždinu, od stadiona udaljen 10 km, mjesto gdje živi.IceMan

Jer nije pod istim županijskim nogometnim savezom.

Ti liiti tko kome može suditi nemaju nikake veze za koga možd navija ili di živi nego ima veze s politikom i pravilima između županijskih saveza.
  • Noel
    22.9k
    45 minuta emisije na maxsportu prije utakmice Varaždina i Hajduka.

U petak kad je bio početak HNLa i kad je igrao prvak Dinamo nije bilo minute emisije.
  • Droljo
    30.5k

Smećari. A baš volim 'uoči'
  • Dinamosaur
    3.6k
    Oba pomocna trenera izjavili kao da sa istog papira čitaju..teški tjedan i porazi, probat cemo ostvariti povoljan rezultat.
    Ko da su vec dogovorili X

Edit: torcida prekinula bojkot jer su uspjeli dogovoriti niže cijene
  • Kermit
    1k
    Nikad mi neće biti jasno kako 70 km sjeverno od Zagreba cijele obitelji umjesto za domaću ekipu navijaju za suprotnu ekipu. Razumljiva je naklonost prvaku i najvećem i najboljem klubu lige, Dinamu, ali ovo nikako ne......
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Ima ko link nek pošalje u dm,fala
  • emilperska
    17.6k

Potomci obitelji koje su u jugi navijale za zvezdu ili partizan i 91' pocele za Hajduk jer nisu imale izbora..
  • NORTE
    26.1k
    45 minuta emisije na maxsportu prije utakmice Varaždina i Hajduka.

U petak kad je bio početak HNLa i kad je igrao prvak Dinamo nije bilo minute emisije.
    Noel

Još jedna sramota tcoma.

Nedavno sam baš pogledao stranicu supersporta da vidim jel i dalje na prvo mjesto svakog kola stavljaju utakmicu Hajduga.
    Odgovor je naravno.

Iako prvak dinamo igra prvu tekmu sezone lige koja nosi ime te kladionice, uredno na vrhu ponude kao jedina vidljiva tekma dok ne klikneš na ligu tj. ponudu kola lige uvijek strši utakmica koju igra Hajdug.
  • Ludovic IX
    12.3k
    Ovo pravilo sa obaveznom minutom koju igrwc morw provesti vani ako se pruža pomoć mi nije fer. Imaš var i ako protivnicki igrac je kriv za tu ozljedu onda bi on trebao na tu minutu dok je ovaj vani. Inače, ozlijedis istovremeno 3 igraca i tu minuti igraš sa 3 igraca više i zabijes gol
  • Zagreb1992
    3.7k

Očigledno navijaju za Varteks, a ne Varaždin
  • Dinamosaur
    3.6k
    to je zbog glumaca i to pravilo mi je ok
  • Zg123
    4.1k
    Hajduk centar ne moze preci, ovaj Gabric je elementarna nepogoda za sada
  • vjeko1701
    27.3k
    Varaždin zasad bolji ali ko i protiv Jabloneca nisu konkretni oko 16.
  • badjibadara
    10.3k
    Varaždin zasad bolji ali ko i protiv Jabloneca nisu konkretni oko 16.vjeko1701

Tavaresov udarac bio je prilično konkretan.

Mogli su HNS i TCom ovo i Rijeku pomaknuti za 45 minuta, sat vremena, ne bi ništa izgubili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.