• Efes Pilsen
    16.4k
    Mislim da si malo previse to odveo u krajnost. On je Afrikanac u hladnoj Norveskoj, Bodo osim ovih dokazanih domacih povratnika ne placa velik novac, nalazi se u 3PM, hladnoca.. Hajduk mozda ne daje Livaja ugovore, ali daje sigurno na razini njihove prve lige i neusporedivo je bolje mjesto za zivot. Sve poslije je na dugom stapu i tamo i vamo, a ne bi da je tek sletio u Europu.
  • Zagi
    18.4k
    Kaj bi doveo u krajnost. Bodo je neki dan izbacio Inter i koga sve ne i bio u završnici lige prvaka.
    Postoji godišnji za sunce i more.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Da, i? Sad ce to automatski postic ove sezone? Sve do jednog koji je izasao iz tog sistema se vrlo brzo u njega i vratio. Pisalo se koliko malo Bodo trosi, a iz godisnjeg proracuna najvise dobiju Hauge i njih par sta se vratilo. Kolika je placa?
  • Zagi
    18.4k
    Sad ce to automatski postic ove sezone?Efes Pilsen
    Ne znam.
    S druge strane, znam jedan klub koji sigurno neće.
  • Omake
    19.2k
    Diarra je prosječan targetman koji je kroz tri sezone prve norveške lige igrao sve gore i gore. Ove sezone se iživljavao na poluamerima u drugoj ligi, pola golova su mu ili penali ili kardinalan kiks obrane gdje on dobije loptu na prazan gol. Mislim ipak da je Bodo izgledinija opcija jer su prodali startnog napadača u Celtic za 11 milijuna eura.
  • Zagi
    18.4k
    A za kakvu-takvu usporedbu, ovaj Istrin igrač dolazi iz iste lige:
    Emile Fredriksen

statistika u toj ligi:
    24 utakmice
    10 golova
    6 asistencija

U Istri... tak-tak
  • Carmichael
    775
    @Omake
    iživljavao na poluamerima

kakve sad veze ima njihovo dvojno državljanstvo... :lol:
  • Laugreano
    5.8k
    Malo si pomjesao Norvešku i Dansku,
  • Zagi
    18.4k
    Svejedno, nebi trebala biti neka velika razlika u drugom rangu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet