• IceMan
    4k
    Vejić još kuka za srijedu… kako je to moguće ae? :lol:
  • ljmaric
    67
    Moram priznati da Vejić ukazuje na sve greške Hajduka u zadnje vrijeme, ne mogu reći baš da je pristran. Barem za sada u uvodnoj emisiji.
  • jp23
    3.8k
    Paranoja me pošteno pere za ovu utakmicu. Koliko su se iskmečali za loše suđenje protiv Rijeke u kupu, a 90% tog suđenja im pogodovalo pa su svejedno izgubili, zanima me kak će suđenje danas izgledati
  • tp1997
    2.6k
    Neobično sam miran prije ove utakmice.

No ipak sam spremio jedan normabel u etui od naočala, zlu ne trebalo.
  • rdl
    8
    kome treba link za gledanje, neka se javi u DM
  • superhik
    12.1k
    zanima me kak će suđenje danas izgledatijp23

Da sam Kovačević šapnuo bi Ercegu: ako krene slučaj Rijeka sa suđenjem povući ću ekipu s terena. Pa nek si misli.
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Puno smo jaci, kad usporedis postave nebo i zemlja.
    Sve osim lagane pobjede bi bilo svjetsko cudo
  • dzg717
    1.2k
    Jel ja gledam maxsport ili hdtv?
  • Kruno
    1.4k
    Samo da suđenjd bude fer i nema brige.
  • reziser
    8.1k
    danas cemo imat odlicno sudjenje, cak neka greska u nasu korist.... pritisak ce biti jak s tribina i klupa, ali sami su si zakuhali ovu situaciju

neka udjemo jako, hrabro, i nema nikakve brige. Bit ce bezopasni, pojest cemo ih
  • Dzoni
    4.5k

Komentator mrzitelj Dinama, 1 pundit bivši igrač Hajduka sa 150 nastupa, optužen za nasilje nad djecom kao trener, 2 pundit rođena Splićanka, da ne upotrijebim grublje riječi, ipak je 8.3.
    Procijeni sam
  • Jay
    3.1k
    401
    Di je kolega koji je uvijek pisao po minutama svoj scenarij utakmice, to nam fali
    Raul
    Nikad nista ne pogodim, ali na brozovom spomeniku smo 100% pa neka se tradicija nastavi.

1' dalmacijouuu kme
    2' do 85' pogrdno vrijedanje svetog imena Dinamo
    4' rebic pada ukralo pokralo erceg purgeru
    13' raciju oprosten zuti
    21' vidoviiiic za 0:1, narucuju se desetke preko web shopa
    30' bakrar srusen u 16, svirano zalede
    37' obrana livakovica, rebic naganja ercega po terenu da je igra rukon ka vrsaljko
    41' kamera zumira livaju, komentator u ekstazi
    Poluvrijeme: vejic crven kao prime vladimir seks objasnjava da je gol dosao iz greske hajduka i kako moramo prema naprid jer Dinamo nije nista posebno i jos nije kraj i ajme meni ostavljadu rupe iza Bakrara.
    48' Bakraaaaaaaar 0:2
    53' ulazi caca baluna, nova frizura, 36. po redu u cast naseg novog naslova prvaka
    54' McKenna mu pozelio dobrodoslicu, zuti naravno jer skoro ga je ubija brale
    59' komentari na zoni pljuju Belju, DDB za 0:3
    66' Misic kroz noge Skoki, u nastavku akcije Stojkovic srusen i nema penala.
    68' Stojkoviiiiiic Stojke divljak za 0:4
    72' ljpv slaze dopis i prijeti selidbom u ligu neke druge drzave
    73' albanci se zahvalili hajduku, ali traze nekog jaceg
    78' McKenna glavom iz kornera za 0:5 i 50 000 jecaja
    82' krece preuredenje sjeverne tribine
    86' JOSIP MISIIIIIC za 0:6 i trk prema tribini kao nas Koch
    87' krovinovic krivac jeba mu pas mater, Dinamo slucajno zabija 6 golova, silic mozda ipak nije za reprezentaciju... do iduceg vikenda.
    dalje ne znam sto se dogadalo jer mi je hitna provalila u stan

Ugodan derbi svima, ajmo plavi!
  • Orc123
    15.4k
    Ajmoo plaviii
  • rdl
    8
    napomena, kome treba link za tekmu neka pise DM.

gaziiii
  • Zagi
    16.2k
    Prve dvije minute će puno pokazati.
    Ajmo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.