• Noel
    22k
    meni nije jasan status slavena bilića kao "vrhunskog izbornika".db-izbjeglica

Neznam da li si zaboravio dvije veličanstvene pobjede protiv Engleske u kvalifikacijama. Jedna doma, jedna na Wembleyu. Englezi nisu otišli na Euro zbog njega. Pobjedu protiv Njemačke na Euru koja je igrala te 2008 finale. Pobjedio je još i Italiju u prijateljskoj, "najjaču" Španjolsku u povijesti 2012 je držao na konopcima, sudačke pogreške su odredile pobjednika tu utakmicu koja je kasnije osvojila taj Euro.

Prije toga, prije dolaska Bilića Hrvatska je zadnju veliku pobjedu ostvarila 1998. protiv Nizozemaca.

Ne računam Italiju 2002 i slučajnu pobjedu Mirka Jozića koja je bila dobrano podržana uz sudca utakmice.

Bilić je donio pobjednički mentalitet koji mi nismo imali protiv jačih i velikih reprezentacija. Taj pobjednički mentalitet je ugradio u glave Modrića, Rakitića, Čorluke, Mandžukića, Perišića.
  • fuckin
    8
    Ma ne ide ovaj nigdje, žohar. Bezveze smo se ponadali. Ovo šta je rekao na aerodromu nije izjava koja nagovješta odlazak. Na kraju će ga otjerat ko pseto.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Meni je jasno da neki ljudi ne vole Dalica, al jebemu mater, čovjek ima veleuspjehe… Ne znam tko može smatrati ovaj SP neuspjehom…..
  • Doktor Kunić
    6.7k
    Ingeniozan uspjeh,
    rekao bi Cmrečnjak
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.