• FrodoJePurger
    578
    Krila ljudi, bez lisice i kvalitetne zamjene za hoxhu se možemo jebat u napadu
  • hb1
    389
    Stvorili smo dovoljno ozbiljnih šansi za gol, to što je sve do jedna završila šeprtljavo to nije problem pripreme, formacije, trenera.
    Kontrola utakmice i defanzivne reakcije su ono radi čega trebamo bit sretni i to je zalog za stabilnost u nastavku prvenstva.
  • Warrior
    85
    Dobro su uboli s Barisicem, od njihovim mi se najvise istaknuo.
  • Hebimir Strašni
    188
    Antipropaganda nogometa. Mogli su se dogovoriti prije tekme svakom po bod da ne gubim 90 min života.
  • austrijanac
    9.9k

Apsolutno, ne treba izdvajat pojedince ali par igraca stvarno nije za razinu u Dinamu, barem ne kontinuirano.
    Klupa ok…
  • Crusades
    21.9k
    Šokiran sam upisima na Zoni.hardek

Ja niti malo. Dapače, totalno sam šokiran da se nadrobilo samo 25 stranica.
  • Pacho
    14.1k

Nasao bi on nacin za primiti. Bez brige.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Zasicen sam derbijima gdje se postavljamo i drzimo kao da je na drugoj strani ekipa iole blizu nasem nivou. To treba utuviti igracima u glavu. Nazalost to se nece dogoditi kada prvo treneru treba isto to utuviti u glavu, da bi itko mogao igracima.

Iako je utakmica solidno odigrana me sve vise hvata ogorcenost, s obzirom da sam uvjeren da se moglo vise. Ali sto ces. To je tako kod hrvatskih trenera. Radije bod nego tri.

Jos nista ne bi rekao da je sve na knap. Ali imas 4 boda prijednost. Pa daj idi po ta tri za plus 7. Ovak si na plus 5 ali si faca jer nisi izgubio. A da si izgubio bi imao bod manje. Svaka cast. To sto si ispustio dva je manje bitno.

Neka misli tko sta hoce ali ja osobno ne mogu bit zadovoljan ako se protiv bilokoga u bilokojoj utakmici u HNLu postavimo da igramo na kontre i prepustamo protivniku igru OD POCETKA utakmice.

Zadnjih 10 minuta je bilo to na sto bi mi trebali licit vecinu vremena u svim utakmicama u HNLu. Ali na to mozemo ocito dugo cekat.
  • Slavonac86
    746
    na vašu zapovijed, ionako su svi znalci iz zagreba
  • mali M
    9.5k
    Dobro je neko rekao trebali smo igrat sa dva napadača.. mislim da bi im tako više naškodili.. krila su nam danas bila van forme i moš se slikat... Al meni nije tak koma tekma bila kolko je Rijeka ziheraški to zatvorila...
  • don
    18.4k
    suma sumarum, solidan rezultat ali ova Rijeka je teška katastrofa i zbog toga ostaje žal za laka 3 boda. Da smo odigrali hrabrije nikad lakši puni plijen.
  • NerminB
    889
    E cuj likova najgora utakmica ove sezone :rofl:

Jeste, ako vam je ovo prva utakmica koju gledate. Svasta komentara.
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Mi, ako Hoxha ili Barkrar nemaju svoj dan, mi smo 100% neopasni…. S druge strane odlična igra obrane… Sergija, McKennu i Valincica ne treba vise hvaliti, ali MPV danas na njihovoj razini…
  • Krulek
    1.2k
    Mali Barišić dobra kupovina Rijeke, kod nas Stojković najagilniji, jedna nesebična velika grješka, Livaković posla nije imao, Scott braniča i pol. Utakmica prosjek, mislim da je Dinamo izgubio dva boda.
  • Xpert1992
    402

A koga ce stavit na lijevo krilo? Ili njega ili Varelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.