• CUCAK
    635
    jesam jedini kojeg Galešić malo podsjeća na Čarlija na beku, izgleda nekako mrtvo i usporeno al odlična tehnika i inteligencija i fino zna odigrat
  • hardek
    8.2k
    Jedno od boljih poluvremena ove sezone. Galešić bolesno dobar na desnom beku. Topić je naše najbolje desno krilo što se kombinatorike tiče, uz to izrazito motoričan, sve više mi se sviđa
  • Kepec
    8.3k
    "Ostani gore" vikao je Kovačević prije gola, tako da zasluga i treneru za gol.
    Prije par dana pobjedili smo 4:1 u Europi, danas vodimo 2:0 Osijek na Pampasu. Jel se može sad prestat srat bar na trenutak i uvest malo pozitive konačno? Ono kombiniranje od Filipovića do njihove polovice i kombiniranje kada je Malenica izletio ispred Topića su pokazatelji da se nekaj radi i trenira i da nismo katastrofalni i u raspadu kakvi bi mnogi htjeli.
  • Eduardo
    28.4k
    Kolarić potvrđuje tezu da su hrvatski suci vjerojatno najlošiji u cijeloj Europi(bosanci imaju Irfana Peljtu pa su bolji automatski).Navijač Dinama

HNS ne treba osnivati sudačku organizaciju već "Hrvatsku udrugu sudaca s posebnim potrebama i još posebnijim interesima"... normalani ljudi jednostavno ne mogu toliko puta u sezoni biti toliko kontradiktorni i nedosljedni.

BTW, nakon od postignutog gola potpuna dominacija i kontrola tekme... bravo dečki.
  • NB86
    17.4k

E jebiga, onda bi cak volio vidjet topica u spici, malo mi je nedorecen na krilu danas
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Točno kako sam rekao, 20 minuta oni na trku će stiskat i onda im treba uvalit. Sad samo polako i smireno, past će i treći :strong:
  • NerminB
    754
    Sa stojkovicem samo treba raditi, top je igrac. Vidi se na prvu koliko je agilan za razliku od ljubicica, ko mrtva macka.

Bravo Dinamo, zna se ko je no1, tako se i treba postaviti i nabiti ovu sitnu buraniju. Samo bez povlacenja mario ziv bio.
  • eol12
    865
    Meni je ovo bilo jako dobro, malo jalovo 20 minuta, al taj njihov presing i energiju izdržali bez pol frke, zatim krenuli igrati i brzo zagospodarili terenom i došli golovi, bravo za Stojkovica, bas je digao momčad ulaskom.
  • Orc123
    14.7k
    Ma odlicno poluvrijeme! Mislim da sad i slijepcu jasno sto Vinlof donosi i da je avion za Godu u napadackom dijelu. Jednostavno puno lakse izlazimo iz obrane s loptom.
  • KtcGoat
    2.7k
    Sad kad "Sopicevi ratnici" izadju drugo pol sa macevima i stitovima
  • din
    1.2k
    muka muka
  • Mr Anderson
    16.9k
    Taktički odlično odigrano, pustili smo Osječane da se ispušu bez da su nam šansu stvorili osim slobodnjaka i onda smo malo pomalo preuzimali igru što nam je i donijelo dva gola. Praktički nitko nije loše odigrao. Treba odmah zabiti treći pa onda možda neke i odmoriti za Dansku.
  • Droljo
    24.5k
    Samir Toplak ima najjače zulufe svih vremena.
  • Navijač Dinama
    11.4k
    HNS ne treba osnivati sudačku organizaciju već "Hrvatsku udrugu sudaca s posebnim potrebama i još posebnijim interesima"... normalani ljudi jednostavno ne mogu toliko puta u sezoni biti toliko kontradiktorni i nedosljedni.Eduardo

Slažem se, samo nisam htio biti pregrub. Međutim očito da sa idiotima(Kolaricem,Belom i sličnim) ne ide drukčije
  • NitkoBitan
    34.8k
    Koliko smo sigurniji u obrani sa Galesicem umjesto Mikicem... Pa cak je i prema naprijed Galesic vrlo dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.