• kajjaznam
    351
    Dobro je, vidimo, bilo par prilika di smo mogli više voditi.
    Ovi nam nisu niš napravili
  • Zagi
    13.7k
    Daj ga makni van. Svi znamo o kome je riječ.
  • Raul
    368
    Dobro poluvrijeme, šteta da jedan od udaraca Zajca nije ušao da budemo još komotniji.

Nadam se da će biti treća sreća za Zajca :grin:
  • fakin
    2.4k
    eh da je mudri dobio 50% minuta ljubičića ove sezone
  • Xpert1992
    312
    Proslu tekmu nam sve ulazilo, a sad ide u precku, stativu, promasaj Topica glavom. Nevjerojatno.
  • Kikster22
    7
    Zanima me ima li negdje za pogledati cijele utakmice uživo odnosno i ovu naknadno da se mogu secirati neke stvari?
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Nadam se je Mišić oke :pray:
  • tp1997
    2.3k
    Imam dojam da je Kovačević intelektualno nesposoban primijetiti čak i kad slučajno napravi nešto suvislo.

I protiv Slavena i protiv Varaždina se vidjelo da najbolje izgledamo kad Zajca digne pobliže golu, i sad mi opet u xy situacija forsiramo tog Ljubičića kao najisturenijeg u vezi, nemamo nikakvu spojku pa se Beljo mora spuštati do centra i glumiti Petkovića.

To što Beljo s fizikalijama koje ima u duelu ima tvrdoću spužve je druga stvar, ali Kova jebemu mater više...
  • rokikaciga
    8.4k
    eh da je mudri dobio 50% minuta ljubičića ove sezonefakin

ah-shit-here-we-go-again-ah-shit.gif
  • Marc
    770
    Lokomotiva loša, mi da smo samo malo bolje uigrani dali bi im vec 3,4 komada ovako nabijacina na trenutke… Ljubičić ko duh ne vidljiv opet nezz koji kurac on igra..
  • Oluja
    5.9k
    Meni je dobro, vodimo i uvjeren sam da idemo na zimsku pauzu kao vodeći. To mi je sasvim dovoljno za sreću za sad. Prije svake tekme čitamo kako želimo pobjedu pa makar na guzove, a sad niti to ne valja. E pa meni valja što se tiče ove tekme, a u proljeće želim bez Kove.
  • hardek
    7.8k
    Solidnih 30 i loših 15 minuta. Loši smo u zadržavanju posjeda, ali smo stvorili dosta šansi iz relativno malog broja opasnih situacija.

Teško nalazimo Zajca u toj nekoj fazi izgradnje-progresiji. Treba pod hitno zabit još jedan gol
  • Fatos Beqiraj
    651
    Kako ste dosadni nekad sa komentarima to je spektakl, najbolje da sve pobjedjivamo 5 0. Di se ima potpisat da igramo ovako do kraja sezone i pobjedjujemo. Ovo je lako moglo bit 3 0 poluvrijeme
  • Marley
    5.3k
    Toliko mi je zao da nisam na Sjeveru danas!! Bas gori! Svaka cast deckima!
    A Zapad, barem moj sektor, umrtvljen skroz. Steta.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Koliko nama fali prosječna desetka, ovo bi vec bilo 3-0, fali nam Stojković normalne glave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet