• Maximo
    872

Da, ne znam baš gledam danas tekme..čak nemaju ni Daviesa...stavio bi tu 1:1...eventualno SAD-paragvaj 2:1
  • Niko1986
    7.1k
    Ova A skupina je odmah u startu pokazatelj razvodnjavanja kvalitete SP zbog veceg broja sudionika.flexXy

Svi u grupi A bi se kvalificirali i daje format od 32 momčadi. Južna Afrika je osvojila svoju skupinu, kao i Južna Koreja. Česi su bili drugi, dakle igrali bi svejedno doigravanje koje su prošli, a Meksiko je domaćin.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Kvaliteta je razvodnjena, ali ovdje se pise kao da losa utakmica / losa ekipa nije videna na SP.
  • flexXy
    3.3k

Ma jasno, al mislio sam vise u smislu formiranja grupa. Sa 48 ekipa su nositeljstva i potovi jako razvodnjeni. Ovakva skupina nebi bila moguca u proslom formatu jer bi ceska i juzna afrika bili zadnji pot skupa.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    S jedne strane da, s druge strane do zadnjeg kola valjda svaka ekipa ima sanse bit treca i borit se za drugi krug.
    Ja sam kontra prosirenja, ali da je to bas takav udar na standard mislim da nije.
  • Mr Anderson
    19.7k
    I to da slušaju najgoreg komentatora.Žalosno da Hrt nema svoje.Kruno

Iako je tovar, ali Vela je izmislio komentiranje za ove razne antitalente s Nove, RTL-a i Max sporta. Ovu večernju tekmu je odlično vodio.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Iako je tovar, ali Vela je izmislio komentiranje za ove razne antitalente s Nove, RTL-a i Max sporta. Ovu večernju tekmu je odlično vodio.Mr Anderson

Vela nikad nije gurao to kaj navija za Hajduk (za razliku od debelog Štašpita) u eter i po meni je jedan od najboljih komentatora od te stare garde, čak bih rekao i ikada.

Nego, Ameri i nogomet:

HKkJSY3XkAAewwu?format=jpg&name=small
  • ZG plavi 01
    342
    sjeti se skupine iz 2014. Grčka Japan Kolumbija Obala Bjelokosti. Znaci uvijek je bilo takvih skupina ili Kolumbija Japan Senegal Poljska 2018. Vjerovatno da je Danska prosla Cesku bi se drukcije gledalo, ovak imas 3 srednje ekipe i jednu losu, da su Danci prosli vjerovatno bi se prosetali grupom pa bi dojam bio drukciji
  • Droljo
    28.7k
    Ameri i nogometMali Zeus

Baš su lepo objasnili. Svaka im čast. Tak treba i kod nas. Manje bi bilo glupih pitanja doma ali i na forumu...
  • db-izbjeglica
    20.6k
    Na kojim temeljima je Kanada tolki favorit protiv Bosne? Stvarno i analitika i kladionice bas prejcjenjuju domacine bas jako...ZG plavi 01

domaćini su, iskusnija momčad (imaju u nogama zadnje SP), imaju više ozbiljnijih igrača, više igrača u ozbiljnim klubovima. nije najvažnija stvar, ni nekakav bitan faktor, ali kanada ima 30% skuplju momčad po transfermarktu.

mislim, nije jednostavno igrati prvu utakmicu protiv domaćina, a zadnja službena utakmica protiv neeuropske momčadi za reprezentaciju BiH je bila prije 12 godina.

naravno da BiH može dobiti, al sjetite se samo naših prošlih eskapada i posrtanja protiv japana, meksika, australije, ekvadora, gdje se svaki put pomalo podcjenilo protivnika, tko su oni... za sve treba vremena, tako i za savladavanje igranja protiv drugačijeg stila i filozofije nogometa.

mislim, da se razumijemo, svim srcem navijam za kanadu, možda sam i nerealan. :blush:
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Kanada ce veceras bit domacin na papiru :lol: Nadam se da ce se otvorit kao drugo poluvrijeme Ceske i JK..
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Da ovima igra Davies rekao bih da imaju dosta šanse. Ovako ne znam baš. Imaju Jonathana Davida iz Juvea i koga još? Brani li onaj čedo Borjan i dalje? :rofl:
  • KtcGoat
    5.9k
    Brani li onaj čedo Borjan i dalje? :rofl:Sibirski plavac

Ne, on je sad jedan od ovih koji nam mjelove salje
  • Droljo
    28.7k
    svim srcem navijam za kanadudb-izbjeglica

Zbog sigura?
  • db-izbjeglica
    20.6k
    Zbog sigura?Droljo

dobio bih ban kada bi rekao sve što mislim o državi BiH i bošnjacima kao narodu.
    tu ćemo stati :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.