• Ljubo
    772
    Bome su krenuli igrati na obje strane
  • ShanKu
    2.2k
    Napeto je u pm... :up: kakav derbi
  • Pacho
    18.1k
    Napokon zona nije mrtva navecer po mom vremenu :grin:
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Za moj ukus previse faulova je dao Korejcima u nadoknadi, a niti jedan nije prikazan ponovno. Doslovno je svaki pad honorirao.
    Cehi sami pali sami se ubili, na kraju 2 dobre sanse za poravnat, ali corak. Korejce ne mogu smislit od 2002., ali jutros zasluzeno. Ceska ocekivano na sporiju igru i prekide, tako blizu, a tako daleko.
  • M94
    2.6k
    golman Koreje motm, dvije odlične obrane kod 2-1
  • tp1997
    2.8k
    Ovo što Češka igra je Grčka 2004. za siromašne, nabij na nekog visokog balvana pa što bude.

Ako ništa drugo, zbog tog antinogometa bi mi bilo drago da izlete u grupi
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k

Ovo izgleda kao da je neka prijateljska, a ne SP...
    Ubiše nogomet, gledali bumo najgore SP ikad!
  • don
    20.1k
    gledali bumo najgore SP ikad!Nemrem igra Dinamo

ne bumo. Uvik ista priča svake 4 godine i opet na kraju bude dobro.
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Čak i nije toliko loša utakmica bila, malo mi je i komentator HRT-a kenjao previše. Igraju Južna Koreja - Češka, nema Nedveda, Rosickog itd. Česi su tvrda ekipa bez previše talenta. Mogao ih je Son sam unakazit.

Šteta samo što nema Sjeverne Koreje pa da se s južnom braćom natječu ko će više plakat kad se izvodi himna
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Korejci igraju jako brzo praktički na dva dodavanja max tri, slabi su u tim prekidima i golman nekako nesigurno djeluje malo je i star(35). Ugl zaslužena pobjeda
  • NerminB
    1.6k
    Zasad obecava. Okrecemo se vecerasnjem spektaklu :grimace:
  • javolimtebejako
    5.2k
    večeras malo pomezetim, rakije, mesa i bas nam je lijepo
  • NerminB
    1.6k
    ja mislim da ce oaa bosna, a ja ja hrvacka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.