• Pacho
    14.8k

Dobra ideja, ali mislim da bi kombinacija toga i minimalnih infrastrukturalnih zahtjeva eliminirala gotovo sve osim SAD-a, Europe, kozojeba koji su voljni spaliti pare kao Katar (iako ni SA nece imati sve stadione unutar 1000km, ali bi mogli da treba) i kombinacije Japana i Juzne Koreje.

Australija, Kina i Brazil imaju infrastrukturu, ali su udaljenosti prevelike. U Juznoj Americi bi se trenutno mogla sloziti samo neka Rio-Sao Paulo-Porto Alegre kombinacija.
  • ivanzg
    470

Katar je na iznenadenje svih koji su bili tamo bio pun pogodak. Jeftin smjestaj, jeftina klopa, besplatan prijevoz, alkohola je bilo i moglo ga se preko lokalnih ljudi kupiti za smijesne novce, na utakmice se ulazilo bez problema sa i bez ulaznica tako da sve ono kaj se prije prvenstva pisalo je palo u vodu.
  • NerminB
    986
    Katar je bio pun predrasuda, prvi ja. Medjutim sasvim dobro prvenstvo je ispalo, nema sta.
  • pešća
    1.1k
    Osim toga što su se kršila prava radnika na stadionima, što je nemalen broj njih i preminuo radeći na tim vrućinama, što je znanstvena fantastika bilo doći do alkohola i da ne nabrajam dalje. Svjetska prvenstva što dalje od nenogometnih država.
  • NerminB
    986
    slazem se, mene sto se tice nek prvenstva se uvijek igraju u zapadnoj i srednjoj evropi.. samo hocu reci da nije bio fijasko kakav sam zamisljao :grin:
  • Neron53
    2.4k

Kao sto je 4 posta gore ivanzg napisao, alkohol je bio sasvim pristojno dostupan .Barem za imalo snalazljive .
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.