• Droljo
    30k
    da bi malo pušili kurac Trumpucrophantom

Ali samo malo. Na prvi navoj...
  • crophantom
    5.7k
    znam, bio sam sarkastičan, naravno da se nama ili Armencima nista nebi toleriralo.
    Nebi se nikad Argentincima da Trump nije kompić s njihovim predsjednikom

:lol:
  • ZgDLions
    1.8k
    Meni je taj Messi ko cirkuska nakaza.
    Zabavlja ljude i dobro to radi, ali davali mu inekcije da ne ostane polupatuljak, vode ga okolo malo PSG, pa ajmo u Amerika, na zadnjem sp obuku mu onaj plašt da se slikaju sa njime, naljuti se ko protiv nas, pa ode u svlačionicu bez pozdrava, nekak mi je fakat čudnovat.
    Ibra mi je baš frajer za razliku od njega, ima ih još podosta, a Messi mi nekako autističan.
    Ronaldo, pravi i Ronaldinjo su mi čudo za njega.
    Mozda se varam pa postane vrhunski trener ili fifa, uefa prezidente i napravi super stvari, ali za sada mi je ko Alisa u zemlji čudesa.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Sretno Olmiću danas. :strong:
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Osporavat messijeve nogometne sposobne stvarno moras bit specijalac, ono sto on radi zadnji 20 godina nece vjerovatno niko nikad vise. Nisam bio rodjen u vrime Maradone pa ne mogu tu rec nista, ali sve ono sto je nogomet i sto treba bit to je u Messiju
  • Tom Hanks
    5.6k
    Koji glup komentar,ovo treba moć
  • ZgDLions
    1.8k

Nije glup, ja ga tako vidim.
    Nogomet je zabava i on je dobar zabavljač na terenu, ali danas di je sve u klikovima kad dođe prvi sa petnaest godina i zabije dva puta petom nitko te više i ne spominje.
    To idolopoklonstvo mi je strano, ko i branjenje takvih.
    Ja gledam u svoje dvorište i Dinamo, a ovaj mi je nula emocija.
    Jel ga pratiši u Americi i upijaš svaki potez ili samo na sp?
  • Paggini
    91.7k
    Lik je cirkusant jer igra sport na razini koja nije viđena u povijesti.

Ha jebote, ljestvica za biti cirkusant je enormno visoka očito
  • Sajla
    22.1k
    kak opisati ovo s Messijem, Ronaldom i cijelom tom pričom... oni znaju igrati nogomet bolje od bilo koga drugog, najbolji su, osvojili su ovo i ono, zabili te i te golove, uspješni su, svaka im čast. cijenim njihovu vještinu i znanje, ali baš kao što @vjeko1701 piše - emotivna komponenta je presudna. ne mogu se uključiti u to što oni rade kao što mogu kad igra dinamo ili reprezentacija.
    i fotograf u Petrinjskoj snimi tehnički savršenu fotografiju kojoj nema mane, ali to je fotka za osobnu. hladna, sterilna, precizna. ne dira me nimalo. s druge strane će neka blago mutna ili loše eksponirana fotka pravog momenta ili osobe probuditi emociju i angažirati me, baš kao što će "Suza za zagorske brege", "Plava balada" ili "Fala" koju lokalni tamburaši odsviraju s par falš tonova preko lošeg razglasa izvući na oko suzu na način na koji neki hiperproducirani pjesmuljak nikad neće bez obzira koliko ga dobro otpjevao Željko Houdek uz pratnju filharmonije.
    čestitam i Messiju i Ronaldu, nek predriblaju 5 igrača i zabiju savršeni gol u finalu bilo čega na najboljem stadionu svijeta pred 100k gledatelja, ali neće me dirati ni 1% kao kad bi se npr. Goda poskliznuo u blatu Kušek Apaša i slučajno guzicom ugurao loptu u mrežu za 1-0 dinama. volim ja njih pogledat, isto kao i Haalanda, Kanea, Mbappea i druge, ali nakon kaj ugasim tv ili prebacim kanal, baš me briga. to mi je razlika kao između obrta i umjetnosti, domaće mamine klope i fast fooda. svijet treba i jedno i drugo, ali jedno ti je ipak u životu bitno, bez drugog se jako lako može.
  • rokikaciga
    15.8k
    Pa dok gledam nogomet i vidim neki magican potez pobudi to nesto u meni. Nema veze sto s tim igracem ili klubom nemam poveznicu kao s Dinamom ili mojim lokalnim klubom. To moze biti Messi, Doue, Olmo ili Ante Matic. Naravno da je to jos jace kad je to igrac Dinama ili nase repstacije.
  • Crni86
    22.7k
    pa probudi i zato mu se divis, ali razlika je nekom se divit i za nekoga drukat.

Ovdje imas ekipe koja otvoreno priznaje da NAVIJA za argenitnu zbog Messija.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Ovdje imas ekipe koja otvoreno priznaje da NAVIJA za argenitnu zbog Messija.Crni86

Najluđi su mi primjer oni u Bangladeshu gdje cijeli gradovi i sela slave u dresovima Argentine ili Portugala kao da njihova zemlja igra.... Ok, kužim da Bangladeš vjerojatno nikad neće doć na SP, ali baš sad da zato netko krene srčano navijat za neku stranu zemlju xy tisuća kilometara udaljenu od njegove zemlje, e to mi je neobjašnjiv femone
  • Jos-Optimus
    12k
    zato kaj ni Pariz nema to kaj Bangladeš ima :lol:
  • Glacies
    21
    rekao bi da ima i s druge strane ekipe koja navija kontra samo da ne osvoji
  • ZgDLions
    1.8k

Zaboravio si Vu plavem trnaci, ipak je i na Dinamovoj ploci.
    :smile:

Pa ako nastupaš u cirkusu, onda si cirkusant.
    Pa pogle u kaj su prvenstvo pretvorili, samo čekaj još danas završni čin, pa uživaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.