• Dani Olmić
    2.2k
    Gaučosi brutalno preokrenuli
  • Shimano9
    31
    Kako me neki ljudi tu usreće s komentarima, pravo osvježenje. Inače, ponavljam, vrhunsko prvenstvo, nikad napetije završnice i šokovi i iznenađenja
  • emilperska
    17.1k
    Argentina je moja reprezentativna verzija Zrinjskog!

Predivna država, predivni ljudi. A i pružili su dom našim ljudima u raznim povijesnim neprilikama..

Kakva tekma btw!

Ne znam tko moze navijat za ove sto se klanjaju nakon svakog gola..
  • Crusades
    24.7k
    Vrhunska utakmica, a pojedince guše kompleksi na nečemu u čemu bi trebali uživat... ne bi da Dinamo ili Hrvatska igraju.
  • db-izbjeglica
    21k
    Argentina se provlači, nisam siguran da će moći i protiv švicarske/kolumbije.

Kod poništenog gola, gaženje očito, ne prejako, ne namjerno, ali čisto.

Sad, koliko smisla ima da VAR poništava gol zbog nekog prekršaja valjda 30 sekundi prije gola, gdje se akcija razvijala dodavanja, driblinzi, prolazak, dodavanje, realizacija...

Ne znam, podvojen sam po tom pitanju.
    Ne mogu biti pametan. S jedne strane je u redu korigirati grešku, ali s druge strane ubija mi čar nogometa, trebaju i suci imati nekakvu odgovornost ili nek sve ide k tomu da se suci maknu s terena i nek sve ide putem kamera, senzora i ostale tehnologije.
  • Hnlovac
    6.7k
    samo Široki

Nikad nisam gajio emocije prema Zrinjskom
  • Peškaman
    9.4k
    Vrhunska utakmica,nadam se južnoameričkom duelu Argentina - Kolumbija.

Nadam se da će Messi i Ronaldo u mirovinu pa da više današnji nogomet malo prodiše od razno-raznih usporedbi, izmišljanja o namještanjima nekom, na koji način zabijaju golove i ostale gluposti.
  • emilperska
    17.1k
    emilperska samo Široki

Nikad nisam gajio emocije prema Zrinjskom
    Hnlovac

Za nas koji ne živimo dolje, Zrinjski je priča kao Dinamo u jugi. Simbol nacionalnog jedinstva Hrvata u drzavi koja ce se kad tad raspasti. Nacionalna priča nazovimo to tako.

Široki je jedna lijepa lokalna priča koja ne okuplja na taj način. Makar svaka čast generalima HVOa i lokalnim poduzetnicima koji to guraju.
  • Hnlovac
    6.7k
    lokalna priča je jer ga se krade

Žao mi je kaj zvučim kao tovar ali Široki (pa ni Posusje) nemaju tretman Zrinjskog
  • KtcGoat
    6.6k
    mogao bi taj siroki otkinut koji bod borcu vec jednom, ne mislim da im skidaju gace, al brate daj remi nekad barem
  • striko
    3.4k

U ništa, a Alka za mjesec dana.
  • Dzgšb
    2.1k

Pa šta oćeš reći da Borac nije nimalo kvalitetan, pa zašto u širokom ne igraju druge vjere i nacije kad je tako? Široki radije živi s milijunima na računu u minusu i u sredini tablice ,nego dovodi one koji su granatirali Hrvate.

Zato treba reći respekt po meni..
  • KtcGoat
    6.6k
    Pa šta oćeš reći da Borac nije nimalo kvalitetan,Dzgšb

Tko je to rekao?
  • Dzgšb
    2.1k

Pa ti si rekao da Široki nezna remi barem izvući protiv Borca , ja se ne sjećam da je ikad išta bilo sumnjivo i da je se digla hampa da je Široki pustio Borcu, a pratim tu ligu i iz Širokog Brijega sam.

Edita: I da poštujem svaki Hrvatski klub u BiH.
  • NerminB
    1.7k
    Decki, svjetsko prvenstvo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.