• Orc123
    14k
    Cuj ovog panja Toplaka....veli Dinamo je bio mrvicu bolji? Heheheheheheh kqkvi likovi......da, nismo odigrali ekstra ali smo bili 100 puta boljii
  • hardek
    7.6k
    Da li netko zna zašto Boban nestaje sa svog mjesta?! Ima pametnijeg posla ili nema zivaca?ElDorado

Zamisli da ti moraš sjedit pored Bilića i gledat kako te sudac jebe i onda još trpit kad on slavi gol. Ja skidam kapu ostatku delegacije što to može istrpit
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Na drugi dan pobijedili bi 3:0hardek

Šteta što taj “drugi dan” nikako nije na dan kad pada derbi u Maksimiru. U zadnjih 5 utakmica gledamo istu igru, isti Hajduk, jednako jalov Dinamo, promašene penale, kmečanje oko suca i isti epilog, a jedino što nismo dočekali je taj “drugi dan”.

Nevezano za to, u drugoj državi lovim derbi na maxtvtogo na mobitelu dok mi je signal kao da sam u Pokrovsku na prvoj crti da bi gledao Kovačevićball u utakmici koje bi se posramili i najgori derbiji devedesetih i početka tisućitih.
  • Bruh
    1.2k
    Nekako mogu sa sigurnošću reć da tovari neće bit prvaci po ovome kaj su pokazali... Da nam je priznat gol išlo bi ovo na 3:0
  • ElDorado
    8k
    i na drugim tekmama nestane
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Ne mogu opisati koliko sam ljut!

Zašto se oni njih boje?

Magarad ovu tekmu nije odigrala ništa bolje od zadnje utakmice u rijeci, ali doslovno.

Došli su po nulu, nisu odigrali apsolutno ništa i skoro su uzeli 3 boda! Iz jednog od 3 prelaska centra?

Zašto se dinamova momčad boji uzeti rizik i ići po gol više, iako su očito bolji? Čemu nogomet s kočnicom?

Jel bolje primiti gol u dvadesetoj minuti ili sedamdesetoj minuti? Magarad dinamo teško može dobiti u utakmici sa puno golova, ja bi čak rekao da je to skoro pa nemoguće. Koliko puta su oni u zadnjih 10 godina dobili dinamo sa više od jednog gola razlike?

Čemu ta kočnica? Čemu bojažljivo? čemu igra bez većeg rizika? Čemu igra na jedan gol? Pojedite ih, doslovno!

Kažem, nije mi jasno da ih se ova rijeka ni najmanje ne boji, igraju protiv njih bez ikakvog respekta, a dinamo više misli kako ne primiti gol.

I onda ga primiš tako da 4 igrača promaše/propuste loptu... u 70 minuti i od tad se nogomet ne igra, jer igraš protiv... neću koristiti epitete... svi znate što mislim.
  • Filip B
    200
    Nazalost je pao gol jer je RPG potpuno izvan momcadi, nije se uigrao s obranom. Cijela situacija je krenula tako da se on uvukao skoro na stopersku poziciju i ostavio praznu cijelu lijevu stranu tovarsku, lopta dolazi na krilo, on kasni i onda splet nesretnih okolnosti da prode kroz tri igraca i ovi se skrumpaju. Nazalost nas je bas pogodilo s nedostacima na toj desnoj strani.
  • Xpert1992
    224
    Sudac nas je danas izmasakrirao, ono kad je stao malom Mikicu na nogu, da, bilo je izvan 16, ali je trebao biti drugi zuti za Rebica. A komentator gleda povlacenje. Igrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, drugo smo klasicno pali.
    Hajduk prljavo igrao, to im se dopustalo od strane kolarica i nema se tu kaj reci.
    Mrzim kad se spominju suci, ali ovo je ful gadljivo bilo.
    Steta kaj nismo dobili, prvi smo i dalje. Idemo probat dobit Betis pa dalje.
  • Crusades
    20.4k
    Totalna dominacija, ljudi su jednom puknulj po golu, prvo pol smo ih ubili. Smeće tovarsko Kolarić nas izmasakrirao sa suđenjem.

Nogometno smo 3 godine ispred njih.
  • don
    17.2k
    izgubljenih 15 godina života. Inače ovo je pobjeda
  • rokikaciga
    7.9k
    Ako se ne varam to je i Mikic radio. Ocito je to instrukcija trenera. Njihovo krilo onda pokriva Bakrar ili nas treci vezni igrac.
  • IvanS
    446
    Igrom i zalaganjem smo ih ubili. Prešli su centar jednom i zabili gol.

Dakle, ostajemo na prvom mjestu jer smo najbolji i tu ćemo i ostati!

Ova sramota od suđenja, gdje udarac u list Bakrara nije jedanaesterac, Bennaceru žuti u 11m za šta?
    Povlačenje Mikića i naknadni udarac u glavu (ili gaženje?) naravno unutar u 16 m, ništa?

Livaja nakon zvižduka nabija loptu i ništa??? Stojković zbog iste stvari leti van. Mrš!!!

Prazan sam i ljut jaaako, ali prvi smo i nek ovo bude put za dalje!!!

Gazi dalje i daj nam titulu gdje joj je i mjesto!!
  • Efes Pilsen
    14k
    Vinlof nije izblokirao ubacaj, a lopta je prosla do Sege izmedu McKenne i Domingueza.. To sve svest na RPGa je glupost.
    I to im je jedina sansa na utakmici.
  • ElDorado
    8k
    Kako god mi usprkos dominaciji imamo premalo udaraca i premalo stvorenih prilika. I na tome treba puuuuuno raditi. Sprdali smo se sa Losom ali imao je pravo da nam je u pocetku sezone realizacija bila predobra.
  • djusko
    16
    Ovaj hajduk je tolko slab da mi je bas zao kaj nismo dobili barem 3:1, bez obzira kaj su imali var sobu i kolarica iza sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet