• ElDorado
    7.9k
    Česam svojm igračma
  • Zagi
    13.2k
    Ista bezopasnost je zabiljezena u prva dva tri kola i onda ulazi stojke te igramo dva najbolja poluvremena pod kovom ikad. I kaj onda?Crni86

Onda je Stojke postao starter i pokazao istu sterilnost.
  • Brusa
    3.7k
    zanimljivo razmišljanje. Ali, već je napravio svu silu pogrešaka...
    Jedino ako mu Boban ne diktira koga da stavi i kada, onda bi se mogao bojati ...
  • Crni86
    17.6k
    pa stavi onda vidovica, stavi mudrog. Nemora bit bas stojke al imas takve tipove igraca. Samo nemoj stavit opet klasicnog veznjaka, samo to ne.

Stojke je odigrao slabije tekmu s varazdinom istina i onda iduce kolo krenuo na krilu…. Di je tu neka prilika mladicima? Oni moraju znat da vjerujes u njih a ne nakon losje tekme ajmo te selit nekam. Pa istpri jednu dve lose tekme mladi su, varirat ce. Daj onda vidu ili mudrog. Ne, ajmo mi na 3 defanzivna…. Pa protiv gorice u maksu se vratio na 3 klasicna vezna s villarom…. Kaj zbog jednog losjeg poluvremena?

Drzao sam to u sebi, dok se svi iskaljavali zadnja dva tjedna, sad je puklo i u meni. Gasim se do kraja tekme….
  • emilperska
    12.6k
    Danas protiv Gorice igramo utakmicu koja je možda i krucijalna za cijelu sezonu. Ne zato što je Gorica nogometni neka vau ekipa nego zato što mi igramo za teški kurac, a mediji, suci i cijela okolina tjednima pokušavaju gurnuti tamo gdje njima odgovara.
    Uz to imamo konstantno blaćenje imena Dinamo i Građanski po portalima, kao da se radi o nečem beznačajnom, a ne o temeljima hrvatskog nogometa. Sve to savršeno ide uz poguranac jogurtu, koji se forsira u medijima kao da su Konferencijsku osvojili, a ne klub koji desetljeće živi od PR-a, krafni i fritula.

I pritom ne bježim od realnosti: igramo kriminalno u zadnje vrijeme. Nema smisla skrivati. Treneru sapuna dasku tko god stigne, od medija do vlastitih igrača. I ja prvi tu nisam nevin, nisam šutio kad je bilo loše i neću ni sada. Ali razlika je u tome što mi pričamo iz perspektive brige za klub, a oni to rade iz perspektive agende čije namjere nisu plemenite.

A danas igramo protiv Gorice, koja je postala tovarska utvrda. Protiv nas će ginuti, letjeti, gristi i glumiti finale Lige prvaka. Tako uvijek bude kada je Dinamo s druge strane na tom odvratnom stadionu.

Zato koliko god smo igrača promjenili, koliko god da ovajproces traje, koliko god imamo svojih problema i Biščan je u niskom startu da zamjeni Kovu, ova utakmica ima težinu koja prelazi obična tri boda.
    Mediji nas gaze svaki dan, izmišljaju krize, pumpaju priče, vuku nas po blatu. Stvaraju sliku da je Dinamo pred raspadom, a istovremeno podižu Hajduk kao da su osvojili sve što postoji.

U takvom okruženju svaki naš kiks postaje drzavni problem, a svaki njihov uspjeh protiv kluba iz donjeg doma HNL-a se diže na razinu povijesnog uz klasične pogurance kao penal/crveni po utakmici.

Stožer i igrači danas, vi ste na zadatku koji se zove Hrvatska!
    Morate pokazati da nas ne mogu slomiti ni mediji, ni pritisak, ni konstrukcije, ni poguranac koji drugi uživaju.
    Treba pokazati da Dinamo, čak i u najklimavijoj fazi, ima dovoljno karaktera i identiteta da odgovori.

Gorica protiv Dinama danas nije samo utakmica.
    To je test tko smo, što smo i koliko izdržimo dok nas svi gađaju sa svih strana.

Vrijeme je da im se začepi gubica i da danas i sljedeću subotu ih torpediramo na Vis odakle su izgmizali 45'.
  • Pacho
    11.5k
    Ajmoooo

Svi kao jedan uz hit DJ Kabine
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Kaj nije Erceg bio donedavno iz Benkovca? Kakve su to sad fore
  • GOAT
    4.2k
    Sta je ovo Ragnar Lothbrok za sirotinju kod gorice
  • don
    17.1k
    o hrvatska o hrvatska, nezavisna drzava :cheer:

BBB idu jako.
  • NoSkillan
    151
    jel ima neki stream koji ne steka?
  • Infinity
    20.5k
    Dijeljenje streamova je strogo zabranjeno na ovom forumu.
  • Zvonkec
    441
    3 6ice protiv gorice u vezi mišić opet 90 minuta bennacer nakon šetanja protiv varaždina od 1.. Da i dobijemo 10:0 niko me nemože uvjeriti da kovačević ima muda i znanja za vodit dinamo
  • rioda
    11.9k

Oduvijek je iz Pristega, ali su pisali Benkovac jer naselje spada pod Grad Benkovac. Tako i za npr. Kolarića piše da je iz Čakovca, a nije
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Beljo korak previše, šteta ovo je lijepo izgledalo!
  • Droljo
    23.1k
    Dobro stojimo. Najebat će gorica danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.