• criticus
    5.4k
    Dvije pozitivne stvari. Vinlof može igrati (kako je Goda ispred ako je ovom 19 godina?) i Mikić je osjetio kako je igrati ovu razinu, a nije bio rupa.

Ostalo neću komentirati. Svaka ova predstava je na Bobanovu dušu od pauze. Ako se stvari okrenu nek pokupi lovorike, ali predstava dostojna malog HNL klubića je ono di smo večeras.
  • Praskaton
    4.7k
    mi se kao busamo da ce protiv Steaue bit lakocrophantom

Ne postoji utakmica koja će bit laka.Ni Gorica u ponedjeljak.Dok god je ovaj čovjek na klupi
  • Odani Zgd
    982
    Opet se pretvaramo u kantu za nabijačinu nažalost
  • rokikaciga
    7.6k
    I bez toga je za mene ponajbolji igrac. Valjda jedini koji s mudima ide u svaki duel, svaku loptu, svaki sprint.
  • Nolifer
    13.5k
    Petko i Orša bi to riješili žmirečki :eyes:
  • Benito
    1.4k
    Vidović krene sezonu na krilu, makne ga se nakon par tekmi jer ne može to igrat jer nije njegova pozicija, priča se o tome po medijima da ne može to igrat i to svi znamo, baci ga se na klupu, ugasi i onda kad dobije minutažu nekakvu opet igra krilo...logično
  • NBC
    56
    i do igrača. Nažalost pola ih nije za SHNL a kamoli za Dinamo.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Čisto da se zna, ove je Zvezda maznula prije 3 tjedna. I to ne slučajno, nego nadigrala
  • ElDorado
    7.7k
    Mišić će igrati dok ne izdahne na terenu
  • Dudu9
    1.9k
    Kod 3 gola je McKenna trebao izaći na igrača, a ne gledati kako ovaj mase rukama, i pokazuje di mu suigrač mora utrčat katastrofalne reakcije
  • hardek
    7.5k
    Po meni jedini uz Sergija da ima prolaznu ocjenu. Vinlof i Bakrar su tu negdje blizu još
  • KtcGoat
    2.1k
    Da se razumijemo, rijetko ko je ocekivao da cemo mi sada razmnotirati Lille u gostima, ili tako nesto. Ali, da cemo biti ovako ocajni..
  • Orc123
    13.8k
    ne! Ovo da uhvati pravi trener sklepao bi jebenu momcad koja je protiv Fenera i Maccabia pokazala da moze....ovaj neznalica nas unakaznio na klupi! Fujj
  • rokikaciga
    7.6k
    I opet Mikic reagira na centarsut hara kiri potezom

Svaka cast mali. Ako je ovaj poraz bio potreban da mali dobije samopouzdanja da moze sa jako dobrim krilima se nositi i biti bolji od njih onda je vrijedio poraz.
  • javolimtebejako
    3.5k
    barem smo golmana dobili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.