• Krulek
    1k
    Ovdje moraš imati Godu makar na desnom boku...
  • javolimtebejako
    3.5k
    nije dobro al imamo vremena
  • Orc123
    13.8k
    Mikic totalno van utakmice...razumijem ga, mlad je, nije ni dobio priliku ali skroz van utakmice.....steta da ga se danas potrosilo...
  • krvaveoči
    1
    Složili smo se da je tekma u kojoj nemamo kaj izgubiti..vidi se iz aviona da su bolji.
    Na stranu situacija kod gola,ali ako nam je Mikic danas problem,onda smo u problemu.
    Vjerujem da ćemo drugo pol izaći hrabrije..
  • Crni86
    17.4k
    Mali je sjebo gol al se dobrano pretjeruje. Ostalo je sve odradio itekako korekrno za drugu tekmu. Cak i super bi reko. Tri defanzivne akcije se izrugao suparniku.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Bekovi koji trebaju igrati u HNL-u ,igraju u Europi i obrnuto...
  • ElDorado
    7.7k
    Dobar je u dielu al ga jebe prostor
  • ShanKu
    1.9k
    Ajde neki udarac, makar s 30 metara
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    A mislim da bi trebali prestati srati po Mikicu, dečko ima 18 godina, drugi start u životu u seniorskom nogometu, mislim jebemu mater… Donedavno nas je pola sralo kako ne igra, kako ga ne razvijamo, kako bi ga pretrpili, ljudi malo polakše..,
  • rokikaciga
    7.5k
    Ja mislim da ne gledam istu utakmicu kao drugi. Mikic je danas sukrivac za gol ali osim toga (i krivog dodavanja Lisici na protivnickoj polovici) nije nista lose odradio. Obrambeno je sve ostalo zaustavio, dobro prati onog crnca, par puta ga je izgurao/zagradio i osvojio loptu. Ne kuzim kojim ocima vi gledate nogomet...
  • mosad
    2.1k
    na ovom forumu se i onako samo sere tako da samo nastavite svi
  • hardek
    7.5k
    Zajc mi je jedan od najdražih igrača, ali ovo nije pozicija i uloga za njega. Patimo se u defenzivi jer je on spor na nogama i ne može pokrivati toliki prostor pošto on i Mišić sami drže centralu. Ljubičića spustit na njegovu poziciju i gurnuti Stojkovića sa Bakrarom gore
  • Mathiasovi Chageri
    7k
    30 minuta, jedva 30% posjed lopte, 0 udaraca, 0 šansi, jalovi, impotentni, premekani, jadni. Morao sam dvaput provjeriti godinu, pomislio sam da je 2013.

Svaka čast predsjedniku, on očito u Kovačeviću vidi nešto što ja ne vidim. Nadam se da će mu opravdati povjerenje.
  • Krulek
    1k
    Bojim se debakla...
  • Mi smo uz tebe
    54
    Pa daj se vraćajte u obranu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.