• The Undertaker
    8.9k
    Jedino logično je da dovedemo Garciu i jednim udarcem ubijemo dvije muhe.
  • dinamozivivjecno
    3k
    nazalost mislim da je Bjelica zauvijek raskrstio s Dinamom nakon sto je bio potjeran dva puta i to na odvratan nacin, prvi put od strane osudenog kriminalca u vrijeme korone, a drugi put supacki i iza leda od strane Marica koji mu je spremao zamjenu tek sto je ovaj dosao, a uvjeren sam da mu se dala sansa kod prijelaznog roka i drugi dio sezone da bi on jos uvijek bio nas trener. Igra nije bila sjajna daleko od toga, ali covjek je jasno vidio probleme ove ekipe, imao je muda staviti Nevistica na klupu i zamijeniti ga Zagorcem i poslati najskuplje pojacanje Mmaea na tribinu + ozljede mu nikako nisu isle u korist pa je i logicno da je rezultat bio slabiji.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Mozda nemoguce, ali definitivno bi razdrmao zvjezdice - Igor Tudor
  • Nolifer
    13k
    Daj, kakav mrtvi tudor :vomit:
  • Mali dioničar
    18.2k
    Ljudi, mi u vezi imamo Misica, Benaccera, Zajca, Ljubu, Stojka, VIllara, Mudraziju, Soldu, Vidovica.....ja bi razumio da nemas rjesenja ali kad procitas ova imena useres se jer vjerojatno nikad takvu vezu nismo imali....Orc123

Da, Mlinarić, Boban, Prosinečki, Mujčin, Marić, Modrić, Kovačić, Sammir, Ademi su goli kurac za ove zlatne lopte.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    imamo jaku vezu, ali nemoj fantazirati...ne igra se nogomet od jučer. 97'/98' smo u vezi imali Prosinečkog, Mujčina, Silvia Marića, Joška Jeličića, Vladu Petrovića, Zorana Brlenića, Krunoslava Jurčića.

Kasnije smo imali Luku Modrića, Sammira, Pokrivača

Da ne pričam o Olmovoj generaciji.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Jer smo u baš u istom trenutku imali sve te igrače koje si nabrojao... Budimo realni, ova veza je jedna od boljih što je Dinamo imao ikad. Jedino je pitanje znamo li ju iskoristiti...
  • Keyser Soze
    16.6k
    Ostanak Kovačevića će nas samo još dublje zakucati na tablici, a iduće kolo je Rijeka doma. Nadam se da i Boban to vidi.
  • Odani Zgd
    879
    Hoćemo trenera kojem Dinamo nije bio najveći klub u karijeri kojeg je trenirao.
  • Orc123
    13.5k
    zasto je tebi svaki odgovor na granici napada? Ne shvacam...ne slazes se sa nekom tezom i to tvoje pravo ali nista sto si naveo ti nije cinjenica pa da svi misle tako ili da je to 100% tako.

Napisao si sto ti mislis i ok....ja mislim da ako gledas gdje su ovi momci sve igrali, koliko su vrijedili, koliko jos rezerve ima u mladosti da je ovo najzvucnija veza u povijesti Dinama. Modric je najzvucnije ime ali ovdje govorimo o 4-5 vrhunskih igraca u vezi i jos par ogromnih potencijala.

Ovo je za mene najjaca veza ikad, za tebe nije i ok. . .
  • Orc123
    13.5k
    govorim o koncentraciji kvalitete koju imamo, o 7-8 odlicnih veznjaka sto ne znaci da npr. .Modric, Prosinecki, Zvone ili netko drugi nije kvalitetniji od navedenih. Govorim o tome da imas 6 veznjaka za prvih 11 i ako s njima ne mozes stvoriti igru da dominiras posjedom i kreacijom onda nije ocito do njih nego do onoga tko ih vodi i tko stvara igru.

Te sve igrace koje si nabrojao nismo imali u istom trenutku kao sto sad imamo npr. 6 vrhunskih dokazanih veznjaka!
  • Jos-Optimus
    7.6k
    ajde pročitaj moj odgovor i pojasni mi gdje te napadam, mislim, nije problem, mogu te napasti ako želiš shvatiti razliku. Samo ti dajem do znanja da su to puno bolje veze od ove koju mi imamo.
  • Orc123
    13.5k

Za tebe su bolje. Nije nikakava cinjenica vec tvoje misljenje. Isto ko sto ja mislim da je trenutna veza najbolja radi kolicine kvalitete i samog izbora igraca i sirine kadra. To je moje misljenje a ne nikakva cinjenica.
  • bongo
    1.3k
    Stefano Pioli će biti novi trener, samo da dobije otkaz u Fiorentini i evo ga kod nas...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.