• darkcro
    136
    Ne znam...prešao sam toliki put da dodjem samo na tekmu, napet ko puška, pravim budalu od sebe, na kraju teško razočarenje koliko na tribini toliko i na terenu....DZIS
  • Nema zaleđa Mikića
    2.7k
    Divim se ljudima koji na zapadu zele pogledati utakmicu a oko njih sve izbornici. Par bisera od ekipe sa sjevera veceras:

1 - Nije mi jasno zasto Galesic nije igrao protiv Lokomotive, a platili ga 3 milijuna.
    2 - Lisica mi je nevidiljiv veceras.
    3 - A zasto ne igra onaj na slovo V, nego se trosi Misica?

3 puta sam mijenjao poziciju.
  • Kermit
    754
    Dobro prvo poluvrijeme. Vezni red za poželjeti. Miške jadan nemre doći do lopte od Bennacera koji se odlično uklopio. Bilo je malo nonsalancije, ali smo to dobro odradili.

Drugo poluvrijeme za zaborav. Zamjene nisu ništa donijele. Šteta da u rotaciji nema i drugih igrača, Vidović, Galešić, Mudražija, ostali koji imaju malo minuta.

Pobjeda koja nam je trebala nakon stanke. Sjedni 5. Idemo na sljedeću tekmu, popravit kak je bilo loše i dalje samo jako.

Šteta zbog ne navijanja.Bilo je baš tužno na sjeveru ovako. Puno ste toga napisali, tko zna kaj, je istina. Nadao sam se da će krenuti u 2. poluvremenu. Nekak sam dojma da bi bilo drugačije da je istok otvoren jer onda sjever ne bio pun već bi dio ekipe, pogotovo s djecom bio na istoku. Ovak sam dojma da smo zbog brojnosti na sjeveru postali "puni sebe" kao navijačka tribina I da bi bilo dobro da se spustimo na zemlju. Kako god, ne ponovilo se jer imamo recentni primjer bojkota prije 15ak godina koji nije maknuo ZM. Maknula ga je politika kad je dolijao, a izgubilo se nekoliko generacija navijača.

Dinamo, sretno u četvrtak i svima koji idu.
  • Hnlovac
    3.6k
    Stari moj 3 boda su tu, purgerski pozdrav!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet