• BBB Mataa998
    2.7k

Uzalud sve pisati i objasnjavati ljudima koji sve vide na neki svoj nacin. Funkcioniranje jednog kluba pripisuju jednom covjeku jer misle da tako funkcionira jedan klub. Jedan covjek je za sve kriv ili za sve zasluzan. Tako oni to vide...
  • ZGWest
    685
    Vide na svoj nacin jer iznose tvrdnje bazirane na subjektivnoj procjeni ili osjecaju.

Dosta ekipe se postavlja kao da su vodili Barcu u vrijeme njihove dominacije, pa pisu s te pozicije, apsolutno sigurni da su upravu. A zapravo ne kuze koliko je sve to kompleksno + fali im 90% informacija sto se zapravo desava/desilo. To sve onda vodi u birtijaske rasprave te neosnovanu kritiku odnosno sumnju itd itd.
  • Thor
    635
    a cuj mi neki znamo da nije slucajno dosao i sto je sve bilo prije nego je dosao i mogao doci. I od kada se s Bobanom razgovaralo.
    No neka ekipa to ne zna, a neka ekipa i ne zeli znati tj nije ih ni briga kako i zasto jer imaju svoje vidjenje stvari i svoje postavke u kojima je to svejedno. Tak da djaba se kreci u tom smislu. Oni imaju svoje vidjenje i ideje. Slobodno neka probaju ih implementirati na izborima Dinamo je slobodan. Svako sada moze sto do nedavno nije mogao. :wink:
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Znači..na izborima ima pravo glasati svatko tko je član kluba u 2025?
  • doubletrouble
    1.5k
    svatko tko je član kluba u 2025?znajdatevolimja

U 2024. i 2025.
  • jp23
    3.3k

image.png

Iako malo nezgrapno napisano, članovi u 2025 (zaključno sa 5.9.) koji su bili i članovi u 2024.
  • Tercel
    515
    Svi koji su bili članovi u 2024. i obnovili članstvo u 2025. do 05.09.2025.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Boban se nije pozvao sam nego ga je pozvao trend.Mali dioničar

Ma naravno da nije, sprdao sam se.
  • Borovljanin
    285
    Baš me zanima hoćemo li imati veliki spike učlanjivanja nakon ove objave…

Niš, bumo u srijedu vidjeli na Dedinom tjednom izvještaju
  • mali M
    8.5k
    Niš, bumo u srijedu vidjeli na Dedinom tjednom izvještajuBorovljanin

a nisam to znao! šta smo uveli SrijeDEDU za statistiku članova?
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Po nekima ovdje tu ispada da je Dinamo slučajan klub i da se sve ovo kaj se dogodilo u klubu velika slučajnost. Tu neku mantru guraju Antolić i ekipa tvrdeći da je Boban slučajno spasio proljećare.Noel

Nije teško zaključiti koga to ide pa ću odgovoriti citatom:

druga nekolicina napravi od toga kolektivni lov na vještice i secira pa u nekim slučajevima čak i namjerno pogrešno tumači napisano.Eduardo

Gdje sam ja u svojem postu rekao išta protiv DP-a? Dapače, objasnio sam da nisu imali dobre financije za nešto više u ljeto 2024. Osvrnuo sam se na Manenicu, iznio ono što je napravio dobro, a što loše, po mojem mišljenju. Poseban naglasak je na situaciju kada Manenica prepušta mjesto predsjednika Uprave Bobanu. Čak niti nije bitno kako je Zvone došao, bitno da je došao, a sjećam se da se tada klanjalo Manenici zbog prepuštanja mjesta predsjednika Uprave, a ja samo tvrdim da to nije nikakav neočekivan ili nelogičan potez od strane Manenice i da je to jedini ispravan potez, a ne nešto za što bi trebao dobiti odličje jer je, između ostalog, time spasio svoj posao i "spustio" se na poziciju na kojoj može najviše dati Dinamu. I sad ti @Noel od toga gdje tvrdim da je Manenica napravio samo ispravnu stvar koja ne zaslužuje nikakvo divljenje, dolaziš do zaključka da je za mene Dinamo slučajan klub i još me perfidno svrstavaš na Antolićevu stranu. Svaka ti čast. :clap:
  • Noel
    15.2k

Nisam uopće tebe prozvao ni u jednom trenutku sam si se ubacio i pronašao u mom upisu, predobro :lol:
  • pencilneck
    958
    Maric je odgovarao predsjedniku i IO-u. I to je bila najveca greska slazem se, vjerojatno se mislilo da je puno lakse upravljati sportskim sketorom (ono sta i svi mi sa strane i mislimo te pametujemo).Crni86

Marić je odgovarao Predsjedniku Kluba.

Uprava je odgovarala IO-u.

Ali IO je imao moć mijenjati sistematizaciju i određivati tko odgovara kome. Pisalo se tada u novinama da u IO-u postoji jedna struja bliska Zajecu koji je stajao uz Marića, a druga bliža Manenici koji je Marića htio smijeniti. Očito je ova bliža Manenici bila jača čim je početkom godine sistematizacija promijenjena na način da je sportski sektor oduzet od Predsjednika Kluba i stavljen pod Upravu. Par tjedana nakon toga Marić je odletio. Par mjeseci nakon toga otišao je i jedan član IO-a.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.