• db-izbjeglica
    21.5k
    moje mišljenje o njemu je da on svoj nogomet temelji na fizikalijama, čovjek koji bi vjerojatno bio dobar u bilo kojem sportu, pogotovo loptačkom.

međutim, on nema nogometnu inteligenciju, tehnku i "ono nešto" što najbolje nogometaše izdvaja od drugih. da ima komplet tih sposobnosti (kao recimo gvardiol), već bi bio prodan i igrao na najvišoj mogućoj razini.

zbog toga, ako nije 100% fizički spreman gubi mogućnost pružanja svojih najboljih partija. primjerice vinlof na drugoj strani nema takve atletske sposobnosti i fizikalije, ali ima osjetno veću nogometnu inteligenciju, tehniku i "ono nešto".

da se razumijemo, nogomet se vrlo uspješno može igrati u takvim odnosima.

imam dojam da još nije na 100% nakon ozljede, a i kad bude 100% spreman od njega se tu i tamo može očekivati nekakav "koji k" trenutak.
  • ElDorado
    14.4k
    Frende kako nije spreman prošao cijele pripreme bez problema
  • db-izbjeglica
    21.5k
    Frende kako nije spreman prošao cijele pripreme bez problemaElDorado

nije samo kondicija znak fizičke spremnosti.

kad imaš neku ozbiljnu ozljedu, treba jako puno vremena da se taj dio tijela vrati u odlično stanje.
    ja sam prije godinu dana imao ozbiljniju ozljedu i taj dio tijela (lijevi) mi još uvijek nema mobilnost kao desni dio, a fizički sam jako aktivan i treniram 4 puta tjedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet