• Ljubo
    1.5k
    Vidi se da je Šveđanin, kada krene u slalom prolazi protivnike kao da su skijaška vrata
  • Crni86
    23.3k
    Jako dobar. Vidi se mala zadrska, kako je odmicala tekma to se sve vise opustao.

Samo vjerovat u decka i kad dodu losji trenutci. Vratit ce on to.
  • hardek
    11.6k
    I prošle sezone je u jednom periodu uzeo startno mjesto, ali je onda pao u formi i tu je Goda uletio kao stabilizator i ostao u prvih 11.

Sljedeći korak u njegovom razvoju je da nema toliko amplituda u formi. Odličan start u sezonu svakako
  • scooniepenn
    7.2k
    Ne znam sto je tocno Goda stabilizirao, ali znam da protivnici otvaraju sampanjac kad ih Goda napada, jer opasnosti nema. Pad forme Pereza i iskazivanje Gode je mit jednak proljetnom Nevisticu. To je kao da se Stojke i Soldo usporedjuju.
  • hardek
    11.6k
    Ne znam sto je tocno Goda stabilizirao, ali znam da protivnici otvaraju sampanjac kad ih Goda napada, jer opasnosti nema.scooniepenn

:lol:

Slažem se s tobom, Kova je malo ziheraš po prirodi na to sam ciljao
  • scooniepenn
    7.2k

Tu se maksimalno slazemo. :sweat:
    Nadam se da ce Goda do kraja sezone biti dobar back up sto i je, a da ce se ovog dragulja pustiti da se razvija.
  • NVKOD
    13.4k
    Baš ima odlike modernog beka. Brz je, prodoran, kombinatoran, ne libi se otići u sredinu s loptom... nejasno mi je kad si govorili da ima problema s defenzivnim zadacima?!?

Bolji od Gode nekoliko koplja i zaslužuje biti prvi lijevi bek Dinama. Ljudi su i na zapadu bili jako zadovoljni njime koliko sam slušao.

MVP MPV!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube