• Kujtim Shalla
    8.8k
    neće biti u ovo vrijeme. Ako on ostane bojim se da će se puno prije razgovarati o ovome . Teško da ćemo u grupnu fazu sa njim . Samo zahvaljujući tome što smo ušli direktno u grupnu fazu smo ovoliko ostali. Sa njim na klupi nisam optimista ni za prvo kolo kvalifikacija
  • Xpert1992
    425

Pa moje je misljenje da ova ekipa nije dovoljno kvalitetna za europu. A kaj ces drugo nego graditi za buducnost? Ako ti mislis da ti sad na klupi sjedi netko drugi a ne kova da bi nam rezultati bili bolji, to je tvoje misljenje, i imas pravo na njega al ja to ne mislim.

Kaj da radimo kad imamk spora krila, Valincic koji jos nije pravi, nemamo zamjenu za Misica, Bennacer je ozljedjen. Pa Stojkovica smo htjeli prodat neki dan ali on je odbio transfer. Pa vidi Boban da nam ekipa nije dovoljno dobra, pa nije blesav.
  • Dzoni
    4k

Od nas 2000+ na forumu, garantiram da 98% ljudi da su na njegovom mjestu bi bili kao Kova po pitanju samokritičnosti.
    Lako je tražiti od nekoga da pljuje po samom sebi, ali kad netko zapravo treba pljunuti po sebi pred tolikim brojem navijača, nije to baš tako lako
  • Krizy
    68.3k
    Jbg opet se piše o momčadi u izgradnji, a naš kapetan je rekao da je vrijeme da prestanemo pričati o tome jer to više nije nikakva izlika.

Zrinjski ima 15 novih igrača pa odigra 1:1 s 67 puta skupljom momčadi.
    Noah ima 11 novih igrača pa dobiju 15 puta skuplji AZ Alkmaar.

Baš sam sit te rečenice.
  • Crni86
    20k
    da ova ekipa nije dovoljno kvalitetna za europuXpert1992

Ofenzivno ili defenzivno?
  • cibona
    7.8k
    Ne shvaćam zašto bi itko nakon današnje utakmice bio razočaran. Pružili smo solidnu partiju, u rangu trenerovih mogućnosti, čak i bolje od toga. Sedma momčad belgije je jednostavno prejaka za nas i nema se tu što nadodati. Treba vjerovati treneru, ipak on tvrdi da smo u drugom poluvremenu dominirali (0 udaraca u gol, 0 šuteva, naspram suparnikovih 5 od kojih su 3 bila u okvir gola). Dominacija, nema šta. Vjerojatno je mislio na činjenicu da smo imali čak tei kornera više u drugom poluvrmenu.

Nama preostaje oranje u HNL-u, demoliranje Istre, Vukovara i ostalih klubova. Za naslov se ne treba brinuti. Svjedoci smo povijesno slabog HNL-a i bila bi sramota da u takvoj ligi prvog suparnika ne ostavimo s najmanje 10+ bodova prednosti.

Za one koji se nadaju Kovačevićevoj smjeni u narednom periodu, odustanite, ne trošite snagu uzalud. Vjerujte mi, bit će vam lakše. Predsjednik ne želi nikoga drugoga, Kova odliĉno ispunjava glavne zadatke.
  • Xpert1992
    425

Ma generalno. Tanki smo na klupi, krila su nam spora. Obrana je po meni korektna. Kad se Valincic vrati u formu mislim da cemo se dici za level vise.
  • Crni86
    20k
    pitam jer smo primili tri komada, da nije bilo livija skoro i 4. Skoro smo vec na poluvremenu bili na 0:3.

Tesko mozemo mi bit ekipa koja ce svaku tekmu u europi zabit 5 komada, kao sto kazes pojedinacno defenzivni dio ekipe djeluje dosta dobro (tesko je i na razini dinama defanzivno ekipu i slozit bolje od ovoga), a koji je razlog da mi u europi u malo jacim utakmicama u obrani ispadamo kao amateri je pitanje za trenera.

Uzivo se jako lijepo vidlo kako u europi u nasoj obrani djeluje kaos. Preslika utakmica su bile celta, betis i ovo veceras. Cim je malo vise kretnje - mi smo pogubljeni, izgleda kao da suparnik ima igraca ili dva vise jer konstantno neko ostane zaboravljen. Konstantno se negdje otvori neka rupa.
  • Progressive overload
    399
    Kova je pokazao svoju stručnost na način da sam gazi svoje izjave/odluke. Prvo je pričao da nema potrebe za rotacijom jer kakav je to problem odigrati 6-7 utakmica zaredom na početku sezone, da bi kad su kola krenula nizbrdo zarotirao za 180 i izvukao igrače iz naftalina protiv Vukovara. Te nakon zimske stanke i 2. tekme u nizu poslao mještani sastav u Danskoj jer nas je u HNL dočekao opet strašni Vukovar.

Ako to nije dokaz neznanja i straha našeg trenera onda ne znam kaj je. Nažalost svaka sljedeća tekma je njemu finale jer nije dorastao ovoj poziciji i očekivanju od njega pa ne razmišlja dugoročno i sukladno tome donosi takve odluke.
  • Xpert1992
    425

Ja se decki slazem s vama da Kova nije trener za Dinamo, ja sam htio da ga se smjeni jos na polusezoni bez obzira na rezultate u hnlu, ali ga se nije smjenilo. I prilicno sam siguran da ostaje da izgubimo 6:0 u Genku. Ali nemrete mi reci da Boban ne bi smjenil kovu da misli da je iskljucivi problem u njemu? Jer ak je tak onda je nekaj trulo u drzavi danskoj. Velim, ja ne tvrdim da sam sto posto u pravu, nadam se da nisam.
  • Crni86
    20k
    vidjet cemo sve.

Sigurno ima prostora i u doselekciji. I mogu razumijet da razlog sto se ne mozemo nosit sa klubovima lige 5 mozda lezi u kvaliteti kadra. Ali i tu mozemo ic dalje u kontekst sto znaci da se ne mozemo nosit - da li to znaci da ne postojimo na terenu ili ipak da nesto pruzamo ali su ovi jednostavno bolji koliko god se mi trudili.

Ali ne mogu prihvatiti da se vadimo na kvalitetu kadra u utakmici protiv trenutacno sedmoplasirane belgijske momcadi koja nam je prvo poluvrijeme zabila dva gola i stvorila jos jednog mrtvaca kojeg je livi iscupao.
  • Žan
    806
    Trener koji najmanje zna već godinama unazad. Kakva objašnjavanja i kakvo strpljenje? Floskula na floskulu, iz utakmice u utakmicu.

Nikakav automatizam. Odjednom Lisica nakon mononukleoze ispred Bakrara. Soldo ide u Slovan, 99 % završena stvar, pa svejedno ulazi već četiri utakmice – kao u NBA-u, s garantiranih 12 minuta. Rijeka dovodi Barišića(tko ga je gledao, zna o kakvom se materijalu radi) kao desnog beka i stopera, a mi Tabinasa i tako…

Dobro je kak je moglo bit.
  • Orc123
    15.1k
    Nije ovo razina Dinama, slazem se..Nikad poraz ne moze biti dobar ali istini za volju napredak se donekle i vidio jer mi smo peotiv jedne dobre momcadi koja realno je po kvaliteti ispred nas, sto pokazuje i TM, mi smo bili konkurentni. Da smo mi iskoristili svoje prilike kao sto su oni zavrsilo bi to 3:3 s podjelom bodova.

Svi znate da nisam odusevljen Kovom, blago receno, ali ipak neki obrisi igre se konacno naziru i nije to bilo toliko lose. Pa nismo igrali protiv Osijeka nego peotiv Genka. Sad ce se neki pozvat na njihovo mjesto na tablici ali Genk je odlicno usao u ovu polusezonu i sigurno ce vrlo brzo doc u sam vrh Belgijske lige koja je bar 5 puta jaca od nase....

Mozda smo propustili napraviti doselekciju ove zime, jednostavno fale bar 2 kvalutetna igraca, a nemamo ni Bennaccera.....bit ce to na kraju sve dobro. Ocekujem da cemo biti dobri u Belgiji. Prolaz i tako nije bio prioritet.
  • Filip 91
    2.2k
    Otišao je on iz Slaven Belupa, ali ne i Slaven Belupo iz njega.
  • Dudu9
    2k
    Ako je izjavio da je Genk duplo skuplji, da li ce prije Varaždin izjaviti Dinamo je 6 puta skuplji trebamo ih pregaziti? Ili oni su dobri ovo ono
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.