• Mihael2305
    756
    Nadam se da si nakon ove tekme bivši. Svaku tekmu primis gol i ne mrdas s klupe. Diži se i progovori nešto ekipi
  • rokikaciga
    6.9k
    S obzirom na to da imam zelucani refluks od prosle sezone kad beka igra ne-bek mislio sam da smo se rijesili tih bolesti.

Dragi Kova...treca utakmica za redom padaju golovi preko Lisice. Pa jebemu mater vise, stavi vise tog Mikica na beka, reci decku "ako i zajebes ja cu bit kriv, ti si mi sad prvi izbor, imas moju sto postotnu podrsku, samo igraj opusteno, bez pritiska". A ti ga sikaniras na nacin da govoris da je prvi izbor i vec trecu utakmicu decko sjedi ja klupi bez minute.
  • Jaki991
    542
    Nova pouka loading...
  • Mlađi referent
    14.8k
    Ne može Mikić jer možda primimo gol preko te strane.
  • Dudu
    2.8k
    Covjek pouke vadi nakon sto gresku ponovi bar 5 puta, tako je za Godu skuzio da je bezopasan prema naprijed, pa skuzit ce valjda da je i Lisica opasan prema nazad nakon jos 2 utakmice
  • Zg123
    2.9k
    Jesmo li imali tvrdoglavijeg trenera od doticnog gospodina? A konkurencija je stvarno velika po tom pitanju, mislim da ih je sve nadisao
  • Krizy
    63.4k
    Treneri pod kojima je u najviše utakmica u nizu primljen pogodak od uvođenja Lige 10:

10 - Mario Kovačević 2025./26. (EL)
    10 - Zoran Mamić 2015./16. (LP)
    10 - Ante Čačić 2022./23. (LP)
    9 - Zoran Mamić 2020./21. (EL)
    8 - Ante Čačić 2022./23. (LP)

Jedino Mamić i Kovačević 9+ u sezonama u kojima se nije igrala Liga prvaka.
    S tim da Kovačevićev niz još traje.
  • Fan
    1.7k
    Ne znam dal je ovo za ban ili ne, moram napisat, al igrati Lisicu 3. put zaredom, nakon što je prva dva puta preko njega svaki put pao gol i kad je bilo jasno vidljivo da on to ne može igrat, može samo izrazito glup čovjek. Ja odbijam vjerovat da je Kova takav, ali jel postoji neki drugi razlog?

S tim da Kovačevićev niz još traje.Krizy

Iskreno, ne vjerujem da će srušit taj rekord :)
  • Diavollo094
    56
    Odlazi i ne vraćaj se
  • Bistra1986
    1
    Nenad Bjelica na tribinama, sto to znaci?:grin:
  • Mihael2305
    756
    Nenad Bjelica na tribinamaBistra1986

Sam komentator je rekao da boravi u Porecu i da je svaku tekmu Istre na tribini
  • Zg123
    2.9k
    Ali ovaj body language sa prekrizenim rukama i pogledom u prazno je stvarno motivirajuci i obecavajuci
  • Mihael2305
    756
    Ne trebas se ni pojavit nakon poluvremena, pakuj stvari i adio
  • Kruno
    1.1k
    Bajgori trener ikada.
  • Dzoni
    2.8k
    Idi čuvaj ovce nazad u Jablanicu, vjerovatno bi i njih izgubio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.