• Kruno
    1.1k
    Znaci protiv Istre se ne nadati nicemu.
  • Zagi
    12.9k
    Ne pratim tovare pa je meni Celta prva.
  • don
    16.7k
    svakome sa imalo mozga u glavi zna da postoji ogromna šansa da će ga igrači bušit odnosno namjerno izgubit utakmicu, jer zašto bi jedan Villar (primjer) ginuo i trča za Kovu? Totalno ih razumin.

i šta će onda? Oće opet držat sastanke i vagat triba li ostat ili ne?

e moj Bobane, amaterski potezi...
    nadan se da će se ispostavit da smo svi mi glupi ka 3 ku** a ti pametan.
  • Slavonac86
    629
    Buše oni sami sebe, ne shvaćaju da se neće prodat niti nigdje dalje dobit neki dobar ugovor, a da se ne lazemo svi znamo da im je to najviše u interesu
  • Zagi
    12.9k
    Villar će nekog bušiti na terenu? Kako , kada? Trebaš igrati da bi namjerno izgubio utakmicu.
    Može eventualno izbušiti Recaro 7.
  • don
    16.7k
    Buše oni sami sebe, ne shvaćaju da se neće prodat niti nigdje dalje dobit neki dobar ugovor, a da se ne lazemo svi znamo da im je to najviše u interesuSlavonac86

pa bušenjem će takvi dugoročno više dobit nego da idu na glavu u jednoj utakmici.

Villar će nekog bušiti na terenu? Kako , kada? Trebaš igrati da bi namjerno izgubio utakmicu.Zagi

da san primjer, uzmi Domingueza ili McKennu.

inače, za bušenje trenera ni ne moraš bit na terenu, dovoljno je da si u svlačionici.
  • Zagi
    12.9k
    Ah donove dugoročne strategije. Navijamo i ove sezone za Rijeku?
  • FazeN
    3.1k
    Ako Kova preživi večer nakon utakmice s Istrom, onda je jedini odgovorni za uništavanje Zvone Boban, nitko drugi.
  • Zagi
    12.9k
    Ako Kova preživi večer nakon utakmice s Istrom, onda je osoba koju smo zazivali 20 godina i povjerili mu upravljanje klubom odlučila da je to najbolji put.
  • FazeN
    3.1k
    Ako Kova preživi večer nakon utakmice s Istrom, onda bravo za osobu koju smo zazivali 20 godina kad misli da je to najbolji put s obzirom na trenutno stanje gdje on svaki dan sastanči s igračima i gasi vatru radi tog istog kojem daje povjerenje.
    Sve nakon Istre kikseve prepisujem Zvoni Bobanu nikakvom Kovačeviću.
  • DinoLeonix
    2k
    Ajmo prvo skočiti pa reči hop.
    Možda nekim čudom i dobijemo tu Istru i svi nastave žmiriti na očigledan problem. Svaka odluka donešena od strane Bobana ne treba nužno biti i ispravna. Dinamo je malo preskupa “igračka” da bi netko na njoj peglao svoj ego.
    20ak milijuna eura je uloženo u ovu momčad. Ova momčad troši na 2 igrača koliko je godišnji proračun Vukovara. U ovu momčad je uloženo koliko u cijelokupni hrvatski sport.
    Hrvatska košarka je na dnu, rukomet također. Klubovi grcaju u dugovima. Mi sprašimo 20 milja i tješimo se time da je to odlučio veliki Zvone i tako mora biti. Ne mora.
    To nije i ne može biti dovoljno. I svatko tko to ne vidi ne želi dobro ovom klubu.
  • Dudu 9
    901
    Sljedeći tjedan je članski dan, ako Kova ostane trener do tada baš me zanima koje će biti objašnjenje zašto je tome tako.

Jasno mi je da Boban ne želi mjenjati trenere kao čarape, ali ako mi laici vidimo da je Kova totalno pogubljen onda to sigurno vidi i on.
  • Odani Zgd
    932
    Pa i nakon smjene Cannavara prošlo je skoro 2 mjeseca dok Kova nije predstavljen,možda Boban i traži neko rješenje.Trebamo se i strpit malo,razumijem da vrijeme curi,pričekat još malo,nije poanta sad bezveze dovest nekoga samo eto da se dovede.Nadamo se da se bude to sve posložilo na zadovoljstvo svih nas
  • Zagi
    12.9k
    Dinamo je malo preskupa “igračka” da ne netko na njoj peglao svoj ego.DinoLeonix

Opet ego. Može netko otkriti kao je taj ego manifestira? Još bolje, čime se hrani?
    Zvoneta nigdje nema. Koji je podcast izvalio ovu nebulozu koju ponavljate ko poslušne ovce?
  • Crni86
    16.8k
    predstavljen je 2 mjeseca kasnije jer je takav dogovor bio jer je i slaven igrwo finale kupa itd.

Zna se kako to ide u ovom poslu bez obzira kaj ti imas trenera uvijek se prati trziste, radi popis i sl. Kad trener tek dode vec sigurno negdje stoji potecijalni popis njegovih zamjena. Takav je posao, kao i s igracima.

Ego se ne mora hraniti samo medijskim nastupima (vidli smo i marica 3 puta da daje izjave pa je imao ego nego cijeli zagreb zajedno). Po svemu kaj se pricalo ja bi vise reko da je zvone tvrdoglav i samouvjeren (sto je itekako pozeljno u ovom poslu), a ne da ga zeza ego. Oni koji nisu mogli radit sta su htjeli iz njega onda su to nazvali egom i teskim za posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.