• Pacho
    3.8k

Prisjetimo se i orjunaskog Nostradamusa. Mi smo opet prezimili, a oni opet nisu ni dogospili.
  • Kumerle
    1.2k
    Ništa Albanac, želimo sažetke s Velomprefontaine

Nemam sažetke, al ovdje su golovi s Velom.
    Prije trećeg se muteao zbog drugog pa se taman odmuteao za treći hahahaha

https://www.tportal.hr/sport/clanak/pogledajte-kako-je-ispao-hajduk-golcina-pa-neshvatljiva-pogreska-obrane-20250815
  • ŽacZgb
    311

Meni je najjače kak oni prozivaju Dinamo zbog kombinacija,a oni su u to vrijeme prvi počeli sa muljanjima i nevjerojatno ih se za to ne proziva.

Ako se ja dobro sjećam,račun “Sirio Sport” je bio u Austriji u Klagenfurtu,ali to je manje bitno jer su :

1) imali blokiran račun od 1996. do 2009. godine. Poslovali su 13 godina sa blokiranim računom (točnije 12 godina i 10 mjeseci) i to državu nije bilo briga. Ako se ne varam u to vrijeme je za blokadu računa dužu od 6 mjeseci išao automatski stečaj (danas je to 120 dana). U tom periodu su trebali završiti skoro 26 puta u stečaju.

2) dok je trajala blokada računa poslovali su preko “Hajduk Sirio Sport”. Opet nikome nije bio problem kaj kupuju i prodaju igrače,a ne podmiruju dugove i ne plaćaju kredite.

Onda te 2009. kod osnivanja ŠDD Hajduk govore da su konačno deblokirali račun i “sada konačno mogu normalno poslovati i raditi”.

Znači nije govno,nego se pas posrao… Radili su ne iste,nego i gore stvari jer bi da je sve bilo po zakonu još 1996. bili izbačeni u najniži rang. Samo oni sa svojim napadima po nama okreću vodu na svoj mlin,pa netko tko nije upućen misli kak su oni anđeli,a Dinamo je sve “ukrao,pokrao,namjestio…”.
  • Paggini
    64.9k
    Samo oni sa svojim napadima po nama okreću vodu na svoj mlin,pa netko tko nije upućen misli kak su oni anđeli,a Dinamo je sve “ukrao,pokrao,namjestio…”.ŽacZgb

Pa ovo je poanta svega, da. U svakom aspektu - mamic, suci, vrsaljkova ruka, ako nam dopuste, stecaj, a iste, iste i gore stvari su radili, ali svojom kampanjom ispiranja mozga i stvaranjem nekog hiperagresivnog PRa su uspjeli u svome naumu.

Prosjecan navijac Dinama (a ni hajduga) ne zna za Sirio sport, ne zna za vidosevica, ne zna za Sanaderove pozive, ne zna za Sirica i kupljene titule, nije nesto upoznat sa Kiriginom, sa 1979. godinom, ali zato svako tovarsko dijete cim progovori iz usta mu ispada mamic, penal na soudaniju, slika marica sa mamicem i ostalo.

Jebiga, uspjeli su u tome.
  • Pacho
    3.8k

Imamo i mi putra na glavi, ali jedno je kad te proziva neki klub koji je sve radio po pravilima, a sasvim druga kad to radi orjunaska olupina koja je izvodila jos gore kurcologije nego mi. Kakti mi smo zli i povlasteni, a oni jadni i nemocni postenjaci koji su izvisili. A ako su ista i zgrijesili, onda im se oprasta, jer su neuspjesni zadnjih 20 godina pa su time kao otplatili grijehe.

Gamad kojoj treba stajati na vratu dok ne krepa kao ono narkomansko kriminalno govno i njihov clan george floyd.
  • ŽacZgb
    311

Istu stvar sa suđenjem rade,stalno je ukralo-pokralo spika. I otkad imamo VAR nije niš bolje,mi smo lopovi koji sve kradu,dok su oni jadnici koje zakidaju ne samo protiv Dinama,nego i protiv trećeligaša u kupu,kme!
    A realnost je da su se tu i tam u korist našu i njihovu zakidali manji klubovi,bar je tak bilo do zadnje cca 3 godine kad su u suradnji sa HNSom počeli raditi cirkus u HNL. Kmečanjem se je došlo do toga da se Dinamu ne sviraju penali i faulovi koji bi trebali,jer u podsvijesti suci znaju da će se to secirati do najmanjeg detalja danima,pa ga je lakše ne dosuditi. PR je odradio svoje i kaj se tiče naših navijača koji sad na takve greške pišu da “nama takva pobjeda ne treba”,kaj ne treba? Ak smo pobjedili 3:0 i sva tri gola su iz penala koji su bili,o čemu onda pričamo?
    Sa druge strane njihovi igrači zbog godina i godina pritisaka i cviljenja sad imaju dozvolu “lomiti noge”,a kartona nema. Još im se izašlo u susret,pa se povećao broj žutih potrebnih za pauziranje,jer ne vidim kome drugome to može ići u prilog.
  • Pacho
    3.8k
    Sad kad su nakon stocara, ribara i iznajmljivaca suncobrana dosli i prodavaci baklava na red za nasamarat orjunasku olupinu pa je magarad u onoj fazi od cca 2-3 dana kada i sami pisu da su najveca sramota hrvatskog nogometa, da je Dinamo druga galaksija za njih, da treba ugasiti klub, itd.... Medutim, vjerojatno ce dobiti bar jedan penal za vikend pa krece nagli povratak na standardni "bit cemo prvaci ako nam dozvole" modus operandi uz kmecanje kako ih HNL suci zapravo zakidaju, jer inace bi imali bar 50 penala vise u zadnjih 6 sezona. A kao sto smo sinoc vidjeli, ovakav atomski napad se moze zaustaviti samo prekrsajem ili blokiranjem udaraca rukama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.