• San Lorenzo
    21.1k
    Mislim da u svijetu nogometa ne postoji ništa smješnije od hajduka u europi i srbije na svjetskim prvenstvima...i jedni i drugi imaju potpuno iskrivljenu sliku vlastite snage i važnosti, oboje izlete sa guns blazing najavama, to je konačno TO...onda im se sve te najave ko bumerang vrate u facu samo tjedan dana kasnije...najžalosnije je da otriježnjenje traje par dana, poslije kojih opet kreće mitomanija, a u međuvremenu se nađe neki vanjski krivac i tako u krug iz godine u godinu u godinu.
  • Droljo
    20.3k
    moze se svakom klubu naci takve makinacije, ljigavstine, pranje para, laganje i muljanje.Paggini

Da ode u stečaj, ugasi se a paralelno drugi (čist) subjekt postaje klub koji preuzima prava ali ne i obaveze? Mislim da smo tu endemi stari moj...
  • NORTE
    18.4k
    Da ode u stečaj, ugasi se a paralelno drugi (čist) subjekt postaje klub koji preuzima prava ali ne i obaveze? Mislim da smo tu endemi stari moj...Droljo

Dajte me najte.
    Otpisi dugova se događaju od Splita do Madrida, nema tu iznimaka.
    Cska Sofija, fuzije stotina klubova, otpisi dugova u Italiji.
    Hajdugu je politika napravila zakon da ga se spasi od gašenja.
  • Hnlovac
    3k
    Ne znam za tebe ali ja ne želim biti u istom košu sa Cska Sofijom i Talijanima, a bome ni s Tovarima
  • dd29
    776
    Tek sam sad skužio da su sva 3 grčka kluba prošla nakon produžetaka/penala.
    Al' sere te govnare, mislim imaju i dobre ekipe, al su ogavni i sere ih.
  • prefontaine
    3.3k
    malčice brutalniji :joke:
  • Pacho
    3.7k

:lol:

Ovo je klasik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.