• FazeN
    4k
    Vidim da su svi mediji prenesli info da je Livaja na klupi danas, biće zanimljivo ako je tako.
    Ja imam info od prije cca 2 dana da Livaja počinje, sad jedino ako je radi povrede Pukštasa završio na klupi pa mijenjaju sve.

To bi po meni bilo još veće poniženje za srpskog šofera, pošto bi to značilo da mu direktno poručuju stavljanjem na klupu, pošto gube trku jer ne igra Pukstas, da Livaja ne služi promjeni sistema te da je lijeno govno u prevodu i ne paše im jer nema trku
  • ElDorado
    7.8k
    prije dva dana ni Garcia nije znao prvih 11
  • Zagreb1992
    2.8k

Ma nije mi jasno ..ono uredno pljuca po njima , a ima kontakte s ljudima od dolje ..malo licemjerno ali dobro
  • FazeN
    4k
    gdje sam rekao da znam prvih 11?
    Samo sam rekao da znam da je rečeno da Livaja počinje :)
    1 + 1 = 2
    To je Hajdug, o Livaji se zna 10 dana prije :)
  • bbb medimurje
    4.7k
    Gonzalo Garcia ima raznih briga i pitanje je može li ih riješiti. Najveća je svakako odnos s Markom Livajom koji nije idiličan, a nakon nesuglasica na Rujevici realna je mogućnost da idol navijača opet bude na klupi.

Izvor:dalmatinski portal

@FazeN nisi ti rekao da nema nikih problema?
  • Brusa
    3.7k
    Meni je frend išao na tekmu u split i prije oko 1 h mi je javio da su sjeli negdje u Spinuta na cugu i da su za stolom pokraj sjedili neki tipovi ,splićani, navijači hajduka ,koji su dosta ozbiljno izgledali, su rekli (čuli su ih) da livaja sigurno počinje. Dakle, sigurno počinje, (osim ako se nešto ne promijeni u zadnji čas ili mi izvor (frend, klinci nam treniraju zajedno) laže)
  • FazeN
    4k
    FazeN nisi ti rekao da nema nikih problemabbb medimurje

Pa potvrdio ti je i Rakitic i Garcia jučer na presici da je Livaja imao problema s trbuhom i nije zato igrao te da je sve u redu.

Brijem da se radi o neigranju Pukstasa gdje gube na trci te onda lijeni bradati biciklista se ne uklapa Garciji.
    Ja kažem imao sam info da Livaja sigurno igra danas od prve minute, jedino mi to pada na pamet ako ne počne da je radi izostanka Pukstasa, možda mediji znaju nešto što ja ne.

Hajduk je klub kojeg vode zna se tko, ulica i narkomani
    Njihova 3 glavna svetca dole su
    1. Marko
    2. Livaja
    3. Sv. Duje

O njima je lako saznat tko god šta želi samo da je malo upućen.
    Pogotovo jel igra bog Baluna ili ne.
  • ElDorado
    7.8k
    Evo Frane pise da je na klupi
  • FazeN
    4k
    Silić; Hrgović, Šarlija, Mlačić, Hodak; Pajaziti, Sigur, Krovinović; Rebić, Šego, Almena

Ako je tako, Varaždin have chance to do funniest thing of all timeeee hahahaha
  • Brusa
    3.7k
    Očito se nešto promijenilo u zadnji tren :meh:
  • FazeN
    4k
    Očito se nešto promijenilo u zadnji trenBrusa

Promjenilo se to da je izostankom Pukstasa vozaču bicikla poručeno da je lijen i da ne trči hahahah
    Ovo može bit još jedan jako zanimljiv vikend ako Varaždin odradi posao
  • Masto
    493
    Hajduk pobjeđuje u hendikepu
    Al ce i dinamo
  • Blueshadow86
    4.6k
    Ja imam info od prije cca 2 dana da Livaja počinje, sad jedino ako je radi povrede Pukštasa završio na klupi pa mijenjaju sve.FazeN

Ajde prestani svakodnevno lupetati ovdje po forumu. Lupaš bezveze, pretpostavljaš pa ako prođe, onda si insider, ako ne prođe, onda se uvijek u zadnji tren nešto izjalovilo. Lupaš bezveze da imaš info. ove i one iz klubova, a istina je da nemaš pojma o ničemu.
  • ElDorado
    7.8k
    Uopće ne mislim da je Vž u stanju nastetit tovarima tko god igrao
  • rioda
    11.8k
    Očito se nešto promijenilo u zadnji trenBrusa

Priča ti je na razini kao da netko u Royalu čuje neke likove da Beljo sigurno počinje :lol:

Ništa od Varaždina danas, oni su na Poljudu kao i Belupo, nikad ni blizu bodovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet