• kajsitilud
    1.2k
    Ja kad vidim kak se tovarcinama sudi, svaka greska suca u nasu korist mi je sve draza i draza. Odvratni su :vomit:
  • ElDorado
    6.8k
    Ajd sad dosta zajebancije i dogovoriti Jagušića na zimu
  • miro
    7.8k
    Sigur nije normalan. Ne kužim suce, lik je balavac koji je već nekoliko utakmica za redom strahovito nervozan i grub i namjerno traži sukob. Pa daj ga ohladi na početku tekme žutim, pa nek se bahati mami doma
  • don
    16.5k
    Atomski univerzalni Hajduk sa juznjackom verzijom Riere juri... u propast.NitkoBitan

čemu ovo ismijavanje s obzirom na našu situaciju?

hajduk je ovaj niz gostovanja odradio gotovo savršeno, 10/12. Virujen da se nitko nije ni nada tome od njih.
  • mosad
    2k
    Atomski hajduk
  • Goncalo Santos
    2k
    Po lubanjama hajdukovaca se da naslutiti da likovi nisu bas svoji. Sigur nekih problema ima ocito, al ajde da on bar marise ko mangup, nego nagazi, gurni, lakat i bezanija. Onaj najnizi talog ljudski.

Tako prljava ekipa da je to strasno. Oce bit sad plakanja za objektivnim sudenjem.
  • Marc
    649
    Suđenje je gadljivo svaka 50:50, pa cak i 30:70 situacija ide u korist Hajduka. Izdvajam nekoliko situacija kao što je drugi crveni Hodaku, sudaranje Krovinovica i Rebica, isto tako ulazak u Nestorovskog s leđa i udaranje u glavu u skoku mislim da je Sigur bio, te cisti body check Šarlije na Nestorovskom, ubili su ga danas.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Mi smo u ogromnoj krizi, oni su u velikom naletu... jbni bod razlike haha. Bojim se kaj ce bit kad nama krene a oni se raspadnu.
  • Paggini
    74.1k
    čemu ovo ismijavanje s obzirom na našu situaciju?don

Ako smo mi u kurcu, ne znaci da ne mozemo rugat njihovo prljavo smece od igre.

Atomski hajduk kojem se divimo ovdje svaki tjedan 1 bod ispred raspalog dinama jbg
  • Zagi
    12.7k
    Ajd sad dosta zajebancije i dogovoriti Jagušića na zimuElDorado

Nisam gledao. Dobar?
  • Crusades
    19.7k
    Bogu fala pa sad nećemo slušat histeriziranje i računice kako će hajduk teško prosipat bodove i kako su nezaustavljivi na putu prema tituli.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Po lubanjama hajdukovacaGoncalo Santos

Sigurus Retardus najpoznatija vrsta
  • don
    16.5k
    ma navijački sve možeš
  • Zagi
    12.7k
    Slab intenzitet, nije bilo namjere, VAR nije radio, Vrsaljkova ruka itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet