jedan u nizu
Pa postoji vrlo jasna definicija vandalizma: "Vandalism is the action involving deliberate destruction of or damage to public or private property."
Koreografija ili čak i paljenje baklji samo po sebi ne može biti vandalizam ako sa time nisi ništa uništio. — LA BOMBA
Za mene je vandalizam to kad netko namjerno uništava stadion uništavanja radi — LA BOMBA
Baklje, role papira.. To se koristi za atmosferu i ako neka stolica izgori to nije namjerno — LA BOMBA
LA BOMBA
Pa ajde citaj sa razumijevanjem.
Sam si rekao da se slucajno moze zapaliti stolac sa bakljom. I da je to u redu i nije vandalizam. — jedan u nizu
The Undertaker
vjeko1701
Sajla
Meni je gore kaj po "civilnim" tribinama netko u žaru zafitilji pivu pa mu doleti kazna, zabrana ulaska na stadion itd. Drugi pak gađaju policijsku pratnju bakljama, dovode do pucnjave, prijete odrubljenim glavama pa se samo sliježe ramenima. — vjeko1701
db-izbjeglica
Meni je ovo naprosto nevjerojatno. Interventna policija stoji ovaj debil ispaljuje raketu na gledaoce na istoku i oni to mudro promatraju??? Pa di je zaštita ljudi i imovine??? Koji je ovo kurac??? — ElDorado
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.