• jedan u nizu
    15.4k

A mi se brinemo da ce nam se travnjak unistit ako igramo zajedno sa Lokomotivom na njemu .....
  • NORTE
    20.1k
    Nes ti tragedije - Dinamo ima skuplju ekipu i opcenito vise resursa. Jebiga, nakupi se toga kada razvijas igrace svjetske klase i svake sezone igras skupine europe, nerijetko i lige prvaka umjesto da ispadnes od malteskih podmazivaca pedalina i kazahstanskih skupljaca bobica.Pacho

Ovo!
    Stalno spominju dinamovu lovu, a svoj novac dinamo je zaradio prodajom EKSTRA i manje ekstra igrača i igranjem Europe poprilično uspješno!

Dok je porijeklo hajdužničke love vrlo upitno.
    Vlada RH im preko noći donira 2 milijuna eura za sanaciju 50 ploča na krovu i onda nas dočekaju rupe na krovu dva mjeseca poslije nevremena.

Stalno bi se uspoređivali s dinamom, a nalaze se 100 mjesta iza nas na europskoj ljestvici uspješnosti klubova.

11 bodova u Ligi prvaka, pobjede nad raznim velikanima, a ovi jebivjetri unatoč direktnim sudačkim pogurancima u ligi uspjevaju jedino sramotit se po Aziji i Europi ispadajući od Tobola, Ružomberoka i nebitnih albanskih klubića.

Nadmoćniji suparnik.
  • NitkoBitan
    31.8k
    Ovo je za zatvor, doslovno. I jos se na slici vidi prazan teren desno od stadiona...
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Vejić je baš nedorastao ovoj emisiji, ne samo što je pristran, nego općenito zalutao u studio.

Max sport baš provocira da ih se odjavi, samo što nemaš izbora da negdje drugdje gledaš, još drže LP,EL, Premiership,La ligu.
  • Crni86
    15.4k
    još drže LP,EL, Premiership,La ligu.Svi na Sjever

Drzi ih arena, a ne max sport.
  • Svi na Sjever
    3.1k

Ma znam, nego mislio sam na Max TV.
  • Filip85
    851
    To je još valjda sezonu dvije, onda arena sport ide pa-pa...
  • badjibadara
    7.6k
    Stalno spominju dinamovu lovuNORTE

Kad si/su vec spomenuo/li lovu, gledam TM vrijednost prvih postava u splitu:

Ivusic 2,3
    Sigur 4,0
    Sarlija 1,5
    Gonzalez 2,0
    La Bamba 0,7
    Krovopokrivac 2,0
    Pajaziti 0,8
    Pukstas 5,0
    Sego 1,2
    Driver 5,0

Ukupno 24,5

Nevistic 1,5
    Valincic 1,2
    Dominguez 1,0
    McKenna 4,0
    Goda 0,9
    Misic 2,0
    Zajc 1,5
    Ljubicic 4,0
    Hohxa 1,5
    Lisica 0,85
    Beljo 4,0

Ukupno 22,45

Znamo da su vrijednosti na TM okvirne i ne pretjerano pouzdane, ali netko neupucen bi se mozda ipak upitao kako prva postava neke ekipe te vrijednosti moze ispasti od kluba iz Tirane, a prije toga ima bogatu povijest ispadanja od ekipa koje Google ne nalazi, kako glavni igrac te ekipe ne moze zabiti pogodak izvan lokalne sudacke zajednice, i pitanje svih pitanja, kako se ta ekipa uopce servisira i podmazuje?

Na dio pitanja mozda odgovor da pogled iznad juznog dijela zapadne tribine, tj pogled na vedro nebo bez smetnji pleksiglasa.

Sherlock Holmes i dr. Watson su otišli na kampiranje. Kad su legli jedne noći, Sherlock kaže svom vjernom dr. Watsonu:

Watsone, pogledaj gore na nebo i reci mi što vidiš?

Vidim milijune i milijune zvijezda. - kaže Watson.

I šta vam one kažu, Watsone? - pita Sherlock.

Pa vidite, Sherlock, astronomski gledano, ovaj skup zvijezda mi nagovještava da postoje milijuni galaksija sa potencijalnim milijardama planeta. Teološki, zvijezde mi govore da je Bog veliki, a da smo mi mali. Meteorološki, nebo ovako prepuno zvijezdama mi govori da
    ćemo imati prelijep dan sutra. A što vama, Sherlock, kažu ove zvijezde?

Watsone, IDIOTE!!! Govore mi da nam je netko ukrao šator!!
  • NORTE
    20.1k
    TM vrijednost prvih postava u splitu:

Hajdug 24,5
    dinamo 22,45
    badjibadara

Opa!
bold
italic
underline
strike
code