• Masto
    209
    Pedagog drži objektivnu analizu
  • ElDorado
    6.1k
    A nije pitanje kvalitetne obrane protivnika objektivni Joško?!

Žestoko mi ide na kurac kaj svi samo o Hajdugu pricaju
  • Crni86
    15.4k
    Gleddamo hdtv ili max sport?

Umjesto da se divimo pobjednickoj ekipi, mi slussmo o gubitnickoj. Majko isusova….

Vejic nije reko dvije rijeci o dinamu. Majstor prica 5 faulova, da a koliko ne sudenih? 3 crvena dragi su vam oprostili. Isli ste vi itekako kao i prije samo vas je sudac gurao i to bezobrazno gurao
  • Noel
    15.9k
    Vejić je tipičan prijatelj/poznanik/kolega s posla tovar.
    To je taj poznati teleći pogled poslje poraza zagrebačkih tovara i dotepenaca ponedjeljkom ujutro. Disanje je plitko i otežano, obrazi rumeni, oči staklene. Nevoljko priznaje da je Dinamo pošteno i zasluženo pobjedio dok guta knedle (fritule). Zaključa se u wc i proklinje riječ kaj i purgere. Kmeket par exellance.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k

Bit će ti lako njima kad su imali čempionz peth mmmvrale

Ukratko, čeznu za Jugoslavijom, samo ta činjenica je meni već urnebesna
  • Zg123
    2.5k
    Uh sto mi je lijepo vidjet Sarane na dnu, bit ce napeta borba za opstanak s Vukovarom
  • Crni86
    15.4k
    Vec 5 minuta slussmo o hajduku…. Ni rijeeci o dinamu.

Nazalost nije hajduk iskoristio… brutalna objektivnost i nepristranost. Bravo Vejicu govno tovarsko
  • Benito
    1.3k
    Jel Dinamo uopće igrao ovu utakmicu? Samo se priča o Hajduku cijelo vrijeme. Ovo je žalosno već
  • Zg123
    2.5k
    Cabraja novi trener Vukovara, bome iznenadjenje
  • Crni86
    15.4k
    Kaze i josko treba razvijat nase igrace…. Pa ovo je fakat bezobrazno. Daj se bar pretvarajte u javnom prostoru emisije koja prica o cijelom hnlu.

Garcia garcia garcia. Kova igra tenis? I sad analiza hajduka hahahahahahahahahah 10 minuta vec. Analiziramo gol dinama i pricamo samo o hajduku……

Mozda oni ne smatraju dinamo hrvatskim klubom pa je ovo bio europski dvoboj hajduka?????
  • KtcGoat
    1.3k
    Nek pogura šarane u drugu s Vukovarom
  • Gemišt86
    200
    Ova analiza ko da je hajduk igrao protiv nekog stranog kluba i da je problem kaj je hajduk izgubio
  • ElDorado
    6.1k
    Ovo je neukusno
  • Paggini
    70.1k
    Nitko nikad nije pobijedio hajdug nego je hajdug sam sebe zapravo pobijedio. Nitko nije zaslužio pobijediti nego je hajdug zaslužio izgubiti. Nije Hoxha imao briljantan prodor i gol nego je to krivica cijele obrane. Nije Bakrar spakovao najcudesniji gol u novijoj povijesti derbija, nego je to krivica obrane.
  • Crni86
    15.4k
    Eurogol bakrara mi slussmo o edgaru….

Govna tovarska. Govna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url