• Efes Pilsen
    12.8k
    Kakav je ovo karton, pa lik se poskliznuo :lol:
  • DrRatoljub
    176
    Loksa nije nešto, ali Rijekina igra....
    A oni bili prvi, to još uvijek, nakon što sam to napisao i rekao 50 puta ne mogu vjerovati
  • Zagi
    11.6k
    1 bod od mogućih 6.
    Nije loš dan.
  • hardek
    6.2k
    Successful hatewatch. Nadam se da naši neće sutra na "lako ćemo"
  • Omake
    12.2k
    Pobjedom sutra bježimo Rijeci na deset bodova.
  • NitkoBitan
    31.5k
    Ne znam zasto su nam oni bitni. Krs od igre i ekipe.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Sutrasnja utakmica je prvi pravi test za trenera i novu ekipu. Pobjeda uz dominaciju obavezno. U protivnom mogli bi gledati navlacenje kao prosle sezone. Jako me zanima kako cemo se sutra postaviti.Sutra je test mentaliteta.
  • Zg123
    2.5k
    Ne znam sta vas cudi ovo za Rijeku pa i prosle sezone su igrali los nogomet. Mi smo im omogucili duplu krunu i nista drugo
  • crophantom
    2k
    Rijeka izgleda katastrofa, a Hajduk djeluje kao da su očajno fizicki pripremljeni.
    Ne treba zaboraviti da je Garcia svoju najbolju polusezonu u trenerskoj karijeri imao kad je preuzeo ekipu koju je Tram fizicki pripremio.
    Mozda pricam gluposti, nemam pojma, ali oni meni djeluju da u drugom krugu kad idu u goste nama, Rijeci, Lokosima, Istri, Gorici i mislim Belupu da ce gubiti bodove ko na traci.
    A i Livaja izgleda ko da igra preko kurca i ko da mu se neda živjeti.

Ako mi budemo pravi sutra i idući vikend našamaramo ove na Poljudu početi cu do kraja vjerovati da nas napokon čeka malo mirnija sezona, mada sam i sad vec dosta optimistican.
  • NORTE
    19.8k
    PR klub je u Varaždinu ogoljen do kože.

"Stopostotni Garcia" kako su mu tepali unatoč ispadanju od DCT-a prije Gospe, a unatoč pojačanjima i reaktivaciji probuđenih igrača nije pokazao ništa vrijedno spomena protiv Đalovićeve Rijeke izmorene nakon petarde u Solunu i Varaždina koji je vodio 2:0 od 8.minute.

Stvorili su hype od prva tri kola na svom terenu protiv nominalno slabih klubova.
    Sad opet imaju dvije domaće tekme, ali onda im slijedi 7 gostovanja u 9 kola.
  • njurci10
    252
    dvije domaće, ali je ipak jedna sa nama.
    Neka gostovanja bi bila lakša :strong:
  • M94
    2k
    Idem vidjet jel Žaper igrao šta, bar ušao s klupe... Kad ono lik nije ni u rezervama!?
    Ozljeda neka?
  • rokikaciga
    5.5k
    Sad sam vidio tek autogol Ivusica. Koja amaterska reakcija, nevjerojatno da je taj covjek repstivac

Decko nije niti u top3 golmana u HNL, a morao bih detaljno provjeriti je li u top 5
  • badjibadara
    7.5k
    Ozljeda neka?M94

Kaze Nikica Jelavic (nogometas) da je imao velikih problema sa slaganjem ekipe jer ima devet ozljedjenih. Nije navodio imena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet