• jedan u nizu
    14.9k
    Aj pls izbrisi post da mi urednici ne vide da je tvoj headlinePaggini

Hajduk maestralno ukrotio novu veliku nadu hrvatskog nogometa, kojeg od ljeta gledamo u Dinamu?! (Jagusic)
  • vjeko1701
    17.7k
    Meh, dobiš u inbox nešto bolje xD
  • rokikaciga
    4.6k
    Nisu li ljudi govorili da je Gregurina zasluzan za Kovin atomski Belupo prosle godine, a da je Kova tu bio za atmosferu samo?
  • PetkoDaniOršaGol
    559
    "U tvrdoj utakmici bez puno prilika Hajduk s pola snage rutinski kontrolira utakmicu koju će ulaskom Boga Baluna preokrenuti u svoju korist te ponovno zasjesti na diobu prvog mjesta s Dinamom kojeg samo puki slučaj još drži u borbi za titulu."
  • vjeko1701
    17.7k
    Bobanova neostvarena želja bespomoćna protiv Garcijinog sustava.
  • Hrdjavi
    49
    Jel bi znao možda netko što je zajedničko Slaven Belupu i malom Aleksandru iz miješanog braka?

Oboje imaju po dva Božića.
  • Nolifer
    12.3k
    Jel opet ona baba u elementu, kome zvizdiš!?

Melem za uši :lol:
  • M94
    1.8k
    Zna se, bit će penal neki ili gol nakon kornera.
  • badjibadara
    7.1k
    Ne znam što je Ivušiću/Rebiću trebalo to sve, da im cijelo poluvrijeme pjevaju da su pi*kice… No sami pali, sami se ubili.

Kad šofera nema, Rebić preuzima na sebe težak zadatak širitelja ručica.

Pisali ste za Ercega da je talentiran, no danas pokazuje neku drugu stranu, dosta loše odsuđenih 45 minuta.

Očajan, očajan nogomet gledamo.
  • emilperska
    11.4k
    U 22.50h ce se mrtvi brojat. Ako budu na 9 od 9 imaju isti broj bodova kao i mi. Koga boli kurac kako igraju i koliko kartona im je oprošteno. Imaju 3 pobjede u 3 tekme i 1 utakmicu tjedno do sljedeceg srpnja.

Isto kao što nas bk što riječki pizdun kojem ne znaš sto je ime, a sto prezime (Ante Ižak Sučić) vec pise treći članak "ukralo, pokralo, Kolarić najbolji igrač Dinama".

Jogurt ce bit jako, jako opasan u HNLu, jbg..
  • hardek
    5.7k
    Pročitao sve i ne mogu vjerovat da nitko ovog Racija nije spomenuo. Čovjek je usrao sve što je mogao usrat. Mali Mlačić izgleda kao Maldini u usporedbi s njim

Gregurina najavio pobjedu a ne mogu 2 dodavanja spojit. Nit se dobro brane, nit dobro napadaju. Nikakav plan igre po osvojenoj lopti, apsolutna 0. Možda vjetar tu igra ulogu pa ako su na lošijoj strani su odlučili konzervativnije prvo poluvrijeme ne znam, al baš slabo
  • jedan u nizu
    14.9k
    Zapravo se nece po medijim pisati nista osim:

''poslusajte reakciju Poljuda kada je u igru usao Marko Livaja''
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ako je Jagušic ostao u ovom jadnom belupu jer se bolji za minute ,nama takav igrac bez samopouzdanja onda i ne treba
  • crophantom
    1.6k
    jedva čekam Cmrečnjaka: "poslušajte sada ovu rekaciju Poljuda" dok sam sebe nježno dira dole od uzbudenja
  • prefontaine
    3.4k
    transparente im piše admin s naših društvenih mreža :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention