• kadsemasazatalasa
    112

Osobno nikad ne bih posuđivao igrače u klubove u istoj ligi.

Ima Slovenija, ima klubova u kojima bi naši igrači koji ne igraju puno bili neizostavni kotačić momčadi. Imaš i BiH, ali bih birao Sloveniju. Svaki naš igrač s klupe može igrati u bilo kojoj ekipi u Sloveniji.

Evo, Kidričevo je 100km, Maribor isto tako, Ljubljana je 150, imaš i Bravo i Olimpiju.

Liga je sasvim ok, uvjeti za treniranje sasvim dobri...
  • IceMan
    3.4k
    Ako je ovo istina što piše Germanijak, 5,6 miljuna plus 10% za Jankovića, meni se ovo čini kao solidan posao Rijeke.
  • Mr Anderson
    13.3k
    Mi kod Jankovića više nemamo nikakav postotak?
  • Kumerle
    1.1k

Ne, odrekli smo se 50 posto zbog Galešića
  • Niko1986
    2.6k
    Dobit ćemo 130 tisuća eura kroz onaj fond za solidarnost.
  • Omake
    11k
    Malo je reći da navijači Fenera nisu oduševljeni ovim transferom haha. Baš me zanima hoće li ga posuditi Hullu, Koc i Acun su dobri, oba Erdoganovi igrači, i ovaj je već kupovao i posuđivao igrače Hullu. Još Jakir u Hullu pod kojim je Janković igrao u više navrata. Možda samo previše razmišljam, ali nekako mi smrdi na insider deal. Teško mi je vjerovati da bi se Janković izborio u Feneru.
  • OsamŠest
    6k
    Mislim da će Rijeka lakše nadomjestiti Fruka nego Jankovića, koliko god ova izjava u ovom trenutku izgledala blesavo.
  • rioda
    9.6k
    Volio bih vidjeti izvještaj Fenerovog skauta o Jankoviću, baš me zanima što je tu vidio vrijedno 5-6 milijuna eura
  • NORTE
    18.1k
    Rijeka se raspada, prodaju igrače čak i prije uzvrata u Dublinu gdje se mogu osramotiti, iako zapravo navijam za njihov prolaz tamo.

Ovo svakako moramo iskoristit i pobijediti ih dolje.
    Još im ne igra ni Petrovič.

Šteta da ih Osijek nije pobijedio, ali nadam se da će šarani uzet 3 boda u Vž i stvorit euforiju pred Hajdug.
    6 tisuća navijača Osijeka je bilo protiv Rijeke.

U onoj zadnjoj ludoj tekmi Gorice na Poljudu nije igrao Livaja, zbog žutih kartona (da, dogodilo se), ovaj put nije Gattuso nego Garcia, a Pajaziti je na drugoj strani.
    Svejedno nadam se barem bodu Carevića, bunker i kontre.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Hajduk i Dinamo nemaju svoje ljude u Izvršnom odboru, za razliku od Rijeke, koja ima čak dvojicu – predsjednika Damira Miškovića, koji je ujedno dopredsjednik Saveza, te sportskog direktora Darka Raić-Sudara, a po jednog čovjeka iz SHNL-a imaju Gorica – Nenad Črnko, Slaven Belupo – Robert Markulin i Lokomotiva – Božidar Šikić.

ovo je bas sramotno!
  • vjeko1701
    17.4k
    Rijeka se raspada, prodaju igrače čak i prije uzvrata u Dublinu gdje se mogu osramotiti, iako zapravo navijam za njihov prolaz tamo.NORTE

Mišković se doveo u jako lošu situaciju. Ako se kao prvak sa dva padobrana ne plasiram barem u KL to će biti jedna od najvećih bruka hr. nogometa. Uzastopno ispadanje od Shelbournea i Linfielda. K tome su mu se navijači već nabrijali na europsko natjecanje.

S druge strane ako uđu, ovakvi oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu (još ako odu Zlomislić i Janković) nemaju neke velike perspektive čak ni u KL dok bi to igranje na dva kolosijeka i padajući moral lošim europskim rezultatima mogao dovesti do jako lošeg rezultata u jesenskom djelu HNL-a, posebno pod vodstvom Đalovića kojeg ne može samo tako najuriti na temelju duple krune.

Ok, dovest će oni još igrača, posebno ako se plasiraju u KL al to će možda biti jedva dovoljno da nadomjeste odlaske a njima za europu treba nadogradnja.

Ne bi to baš nazvao raspadom jer nije ali je jako teška situacija za vodstvo. Realno, morat će nešto prioritizirati a kaj god odabrali, neće im biti ugodno kad ovo drugo pati.
  • tigric
    795
    apsolutno nema sanse da igra tamo, sumnjam da ima mjesta i na klupi.
  • Zg123
    2.2k
    Cekaj oni idu prodavat Zlomislica a branit ce im tko tocno? Onaj neki Todorovic koji ima iskustva po nizeligasima? Pa Misko nikad nece dati nogu Djaletu, taj beskicmenjak mu je idealan da ga drzi do kraja osim ako ne zajebe bas zestoko
  • blue heart 72
    2.4k
    Ja osobno nikada ne bi pomislio (ako je istina) da će Janković postići tu cijenu. Nikada nisam bio njegov ljubitelj, i po meni je on nedefiniran igrač, koji u nijednom trenutku svoje seniorske karijere nije imao mjesta kod nas
  • dd29
    774

U KL se teže plasirati nego tamo ostvariti neki rezultat.

S lošijom ekipom od rijekine tamo su u daljnju fazu natjecanja prolazili borac, tsc, celje i slični iz prvog pokušaja praktički. Pretpostavljam da se od jankovića i fruka može dobiti 15-16 milijuna, nešto od ulaza u KL i rezultata, uz dva-tri pojačanja na krilima i napadu i to je ekipa koja može sasvim ravnopravno igrati s velikom većinom ekipa u KL.

Ulaskom rijeke i hajduka u skupine, dinamu se širom otvaraju vrata osvajanja hnl-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet