• Peškaman
    7.5k
    Skupo će Istra platiti što su pustili Majkića, Kolić dvije utakmice dvije pogreške.
    Inače, Marešić u početnoj Istre,zar nije on trebao već biti u Hajduku?
  • din
    920
    Kolic katastrofa reakcija, jedan od najgorih golmana lige
  • rokikaciga
    4.1k
    Stojakovic je ovo jako lijepo napravio. Samo sam cekao da sjebe nekaj
  • jp23
    3.2k
    Hmm posuditi jednog golmana Vukovaru, drugog Istri?
  • Ludovic IX
    9.5k
    Narativ je da je dinamo uložio 17 miliona I njje savrsen a po njima bi valjda trebao biti . Da, uložili smo 17 miliona u 15 igrača. I prodali sa sucicem 20 za 35 milja. I vrijedimo 20 milja manje nego lani.

Da smo prodali za 18 milja I ne uložili niti jedan , bili bi financijski na istom ali jel bi i onda netko pričao o tome kako je dinamo uložio puste milione a ne pobjeđuje 5:0 u prvom poluvremenu.

Dinamova ekipa je potencijal i to po meni veći nego ekipa koja je vrijedilo preko 100 milja prije par godina. Vjerujem da imamo vise nego onda igrača koji mogu vrijediti 10+ milja na TM-u.

Ali je tek potencijal i treba vremena da potencijal postane vrijednost.
  • Zg123
    2.2k
    Moram priznati da su me iznenadili Sifo i Jelavic, iako je mali uzorak utakmica ekipe im imaju glavu i rep i vidi se trenerski potpis. S druge strane Istra izgleda katastrofalno i totalno neuigrano bez ikakvog plana igre
  • Zagi
    11.1k
    15+ godina treninga i onda relativno sporu loptu odbiješ u polje umjesto u gol aut.
    Kaj rade ti treneri? To bi trebalo biti automatski.
  • rokikaciga
    4.1k
    Zvone, potpisuj Krivaka na zimu
  • bbb medimurje
    4.2k
    Da maresic od prve minute, ipak zapelo s transferom?
  • Ludovic IX
    9.5k
    i takva istra, da je samo malo pametniji bila prije tjedan dana uzela bi i tri boda na tovarlandu
  • Ludovic IX
    9.5k
    19.12.2025. je 6 mjeseci prije isteka ugovora. 19.12.2025, u 00:01, ugovor treba bit vec potpisan
  • Dzoni
    1.8k
    Tomić i Đalović se natječu tko će biti najgori trener ove sezone, a Lokomotivu sam debelo podcijenio
  • rokikaciga
    4.1k
    Ne kuzim zakaj je Rozic na klupi...
  • Keyser Soze
    15.3k
    Imaš možda odgovor u VIP grupi
  • Zvonkec
    289
    Neznam di je neko predlagao anketu za prvog trenera koji bu dobil pedalu, ali ja kandidiram Tomića uz đalovića. Baš je slaba istra pogotovo u obrani, a kadar im izgleda solidno na papiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet