• Droljo
    20k
    svaki dan me njegova obitelj kontaktira da saznam što više informacija.FazeN

Next level
  • Paggini
    62.5k
    Next levelDroljo

Ocekujem iduće ljeto same igrače i managere ovdje da iz prve ruke izvještavaju šta se događa
  • Zagreb1992
    2.5k

Njegova obitelj kontakitra ovoga da bi saznao više informacija ..kaj ne bi trealo biti obrnuto ? hahaha
  • vjeko1701
    17.1k
    mislite da će Istra riskirati da im ode džabe iduće godine?FazeN

Zašto ne, za svoje prilike su već zaradili ok novce, iza sebe imaju Španjolce kojima tih 400-500k ne znači sad toliko. Imaju druge prodajne potencijale poput Rozića ili Koskija. Nisu u situaciji gdje si ne mogu dopustiti propustiti ovaj transfer.
  • Dadox
    641
    bez uvrede,ali meni su ove objave slične konstrukcijama autorove mašte. Mislim rekli su mi i te spike..Pa tu vjerojatno samo Vučević i Raketa imaju info,a ne 50 ljudi okolo.
  • Zagreb1992
    2.5k

Pa to da haha ..ali mi nije jasno da od svih Marešićeva obitelj zove baš ovoga i jada mu se oko transfera
  • FazeN
    563
    Ajde nek mi se javi admin koji želi vidit neću ovdje djelit moji ljudi kakva mašta.
    Istra je rekla Maresicu da ide u y hajduk i njih zanima zašto stoji sve.
    Slobodno nek se javi netko od admina :)
    Zavidnost ljudi je nekad zanimljiva.
  • Gringo
    392
    Vjv stoji jer Marešić od Hajduga želi plaću, a ne maslinik na Braču..
  • Dadox
    641
    Previše je tu konstrukcija a ne insajderskih informacija.
  • FazeN
    563
    @deda je dobio sve u poruku. Doslovno od obitelji imam broj i pričamo svaki dan.
    I sad su me kontaktirali prije 3 minute. Sve je vidio.
    Ja ne znam jel stvarno nečija zavidnost ili sta misli da lažem.
    Ja ovdje dođem prenest da znate što rade naši rivali kakve dezinformacije
  • deda
    39.4k
    Ne napadajte čovjeka, činjenica je da se još kuha, ali skuhano nije. Faze vam samo govori ono što zna.
  • Dadox
    641
    i nije ti bed da obitelj sazna da ti to dijeliš po bespućima interneta? Ono povjerenje i to…Važnije je ovdje biti bog informacija il kaj?
  • FazeN
    563
    hahahahaha ajde dobro, dovoljno dogovoreno.
  • Ludovic IX
    9.4k
    Sad meni njje jasno vise nista. FazeN napiše da maresic zeli samo hajduk i da forsira transfer. Sad napiše da istra zeli to riješiti i pita maresica zašto to nije rijeseno. Ko koga tu jebe?
  • Pacho
    3.5k

Tko zna da li ce Garcia uopce biti trener morskog partizana na zimu/ljeto. A navodno ga radi njega primarno dovode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.