• NitkoBitan
    29.7k
    Hajducki PR je neki dan gurao pricu kako se pitaju ljudi u klubu za Rebicevu zelju i motivaciju bla bla, trenutak u kome nisu htjeli pristat da bude drugi najplaceniji igrac.

A zanimljivo bi bilo proc kroz komentare na tim clancima. "Ma sta ce nam on" i slicno.
  • NORTE
    17.9k
    Postoji priča da Rakitić daje i svoju lovu iz džepa i spašava brod, pa će nadoknaditi kasnije sa sponzorimaFazeN

Apsolutno drži vodu ovo.
    Razmišljao sam o tome nedavno i nakon ovog tvog posta siguran sam da je Rakitić njihov novi Bojan Bogdanović.

Jednu stvar treba uzeti u obzir.
    Livaja je sad dobio kvalitetnog suigrača, sad je to već par igrača o kojima bruje naši mediji i sportska javnost.

Ovakvo što dugo nisu imali i itekako se mijenja startna pozicija već na ljeto prije hnl sezone.
  • Pacho
    2.8k
    AISelect-20250729-161448-Firefox.jpg

Rebicevi kartoni. Sada ce odjednom, kao i masnokosi srbin, postati jako discipliniran pa ce drugi zuti dobiti u 11. mjesecu i onda treci eventualno tamo negdje u cetvrtom.
  • FazeN
    277
    Ja sam ovdje novi daj mi reci kako označiš dio poruke stvarno pojma nemam pardon haha.

Što se Rakitića tiče upoznat sam s njima tamo dovoljno da znam da bi to mogla biti istina, oni su u banani teškoj, imaju još jedan problem s trenerom a tek je došao. On ne računa na Pukstasa, a Hajduk je u njemu vidio lovu (uz Sigura jedini transfer koji bi ih mogao spasiti financijski), ali Garcia ga ne vidi kod sebe i postoji pritisak sad da Puki nastupa jer logicno ne mogu ga prodati ako ne igra.
  • vjeko1701
    16.9k
    Također provjereno da znate čitaju ZonuFazeN

Znamo i nisu jedini.
  • emilperska
    11.2k
    Ante Rebic s 32 godine i bez ozbiljnih (tezih) ozljeda u karijeri je top pojacanje i za Dinamo, a kamoli nece za jogurt bit.
    Treba realan bit. Ovo u Besiktasu je ispalo flop, ali tu omalovazavamo 28 nastupa lani u Seria A, a bacamo kolektivnu drkicu na Villara i McKennu koji doduse nisu ista pozicija, ali ne stanu u istu recenicu s Rebicem.

Za placu se prica po birtijama Dalmaciji da je to neki deal rang Rakitica i da postoje odredene mecene kao u tom zadnjem dealu. Prilicno mi je nerealno da jedna luda imotska glava pristane igrat za 3 puta manji iznos nego lani.

Rakitic je npr za 5 mjeseci 2024. dobio 766k EUR. Kad se nadoda 2025. idemo preko 1m sigurno, vjv 1,3-1,4.

Tako da te fore da Rebic igra za 400k mogu prodavat svojim dionicarima.
  • rioda
    9.4k
    Meni je u tom dolasku Rebića smiješno najviše to što pregovaraju od početka srpnja, a on dolazi u tjednu kad kreće HNL, dakle bez priprema.
  • Pacho
    2.8k
    Zasto se ne prijavljuje magarad UEFI ako postoje indikacije da placaju igrace na nedozvoljene nacine?
  • Diavollo094
    26
    Samo kada mu netko polomi noge i to je to
  • Mali Zeus
    18.9k
    Istina je negdje u sredini. Apsolutno im je igrački to pojačanje i to veliko, ali s druge strane je potencijalno tempirana bomba i čisto moguće da će odmah htjeti biti najveći kit u klubu.

A opet nije ni prvi ni zadnji koji je predstavljan kao avion za hnl da bi na kraju flopnuo. Evo sad čitam da je on u super formi itd, ovisi kako transfer ide tako se sve predstavlja, prije 2 dana se preispitivalo u kojem je stanju.

Prema naprijed napokon imaju nekog uz Livaju ali su iza tanki do boli a ni sredina im nije nesto, dapače.
  • emilperska
    11.2k

Zasto bi nedozvoljen nacin bio da nades sponzora sa strane koji ce potpisat sponzorski ugovor bas s tim igracem?

To sta mi to ne mozemo/ne zelimo je drugi par rukava..
  • FazeN
    277
    jednostavno je frende, znaju kako se to radi, njih vodi skupina kriminalaca ili kako ih Hajduk naziva "suvlasnici"
    Isto kako je plaćan Perišić, Brekalo pa i sam Livaja, tako će biti i Rebić. I mi možemo tu zujati u prazno, to znaju svi živi, ali ne možeš ništa.
    bravo
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ne znam koje tijelo bi to trebalo napravit
  • rioda
    9.4k
    Zasto bi nedozvoljen nacin bio da nades sponzora sa strane koji ce potpisat sponzorski ugovor bas s tim igracem?emilperska

Zato jer se tako zaobilazi UEFA-in financijski fair play
  • FazeN
    277
    Od svega nemojte zaboraviti bitnu stvar, mediji su još jednom dokazali da su pod njima. Niti jednu ponudu on s bliskog istoka nije imao, to naglašavaju da transfer uljepšaju, baš bi volio da ih se pita koji je to klub bio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.