• NVKOD
    5.9k
    Potencijalni protivnici Rijeke u trećem pretkolu (ako prođe Ludogorec)

• Noah/Ferencvaroš
    • Pafos/Maccabi Tel Aviv
    • Shelbourne/Qarabag

Potencijalni protivnici Hajduka u trećem pretkolu Konferencijske lige (ako prođe Ziru)

• Rakow/Žilina
    • Celje/AEK Larnaca
    • Aris Limassol/Puškaš Akademija
    • Levski Sofia/Braga
    • Escaldes/FC Dinamo City

Potencijalni protivnici Varaždina u trećem pretkolu Koferencijske lige (ako prođe Santa Claru)

• Ballkani/Floriana
    • Vaduz/Dungannon
    • Larne/FC Priština
    • Polissya/Santa Coloma
    • Havnar Boltefelag/Brondbyu
  • Droljo
    18.8k
    RakowNVKOD

Špika hetrik na poljudu
  • IvanPerić1945
    132
    Uremović po transfermarktu vrijedi 3 milijuna. Ono što je najgore navodno ide za istu plaću u Japan kakvu je imao u Hajduku. Pa gdje je tu logika???
  • don
    14.4k
    svi su dobili manje više prolazne protivnike, čak hajduk najteže

edit: igraju protiv poraženih:
    Celje-AEK Larnaca
    Levski-Braga
  • Mr Anderson
    12.9k

Kaj nije pisalo da ide na puno veću plaću? Osim ako se ne žele riješiti njegove plaće kako bi doveli Rebića koji vjerojatno ne pristaje igrati za 400.000. Ali to bi bio baš debilizam s njihove strane.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Potencijalni protivnici Varaždina u trećem pretkolu Koferencijske lige (ako prođe Santa Claru)

Ballkani/Floriana
    Vaduz/Dungannon
    Larne/FC Priština
    Polissya/Santa Coloma
    Havnar Boltefelag/Brondbyu
    NVKOD

Ako Varaždinci uspiju proći Svetu Klaru, imali bi baš dobar ždrijeb. Jedino Brondby djeluje kao favorit kojeg bi trebalo izbjeći.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Sretno svim hrvatskim klubovima, a bojim se da je to samo Varazdin :joke:
  • IvanPerić1945
    132
    Svi na tweeteru govore da ide za istu plaću.
  • rokikaciga
    3.1k
    Jel onda manji porez il kaj?
  • Blueshadow86
    3.8k
    Jedan sam od onih koji navijaju protiv tovara s kime god da igraju, osim protiv Srba, Grka... tu ne bi navijajo ni za koga. Ali mislim da će ipak proći ove amatere iz Zire, ne mogu ni oni sad svaki put odmah ispadati. Proći će Ziru, a kasnije će, kao po običaju, biti pušiona i neće se dokopati skupine.
  • deda
    38.8k
    Nazivati i shvaćati Ziru amaterima je teška pogreška.
  • Droljo
    18.8k
    Ja navijam za sve hrvatske klubove u Europi. Jedino tako liga može napredovati. Nas jebački hnl svojom nekvalitetom vuče za dres. Mi moramo gledati sebe i opravdati epitet druge dimenzije za ostatak bagre ovod. A ne drukat da konkurencija oslabi kako bi se mi uzdigli. To je čobanski mentalitet, bolje prvi u selu nego zadnji u gradu ili kak već...
  • OsamŠest
    5.8k

Baš.. Kako ćemo tovare zvat kad ih Azeri puknu oba puta..
  • dumitrumitu
    1.5k
    Ako tovari ne ispadnu od Zire nadam se da će ih izbaciti Dinamo City.
  • Paggini
    59.9k
    predstavljen taman da smiri magarad zbog prodaje uremovicaNB86

Ljudi prodaju najboljeg obrambenog kojeg imaju i kojeg na tržištu sa svojim mogućnostima teško mogu nadomjestiti i to ublaže da krilom koje je u zadnjih 4 sezone zabio 6 golova i dolazi na mjesto Šege, jedinog igrača koji je na pripremama pokazao kakav takav napredak i koji paše Garcijinoj "filozofiji".

Genijalci, stvarno.

Kaj nije pisalo da ide na puno veću plaćuMr Anderson

Vjerojatno ide, ali japanci ne daju (ili jako rijetko) daju iznad milju eura plaće. Ako je u hajdugu imao 800k, vjerujem da tamo ide na milju, milju i sto mozda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.