• Hrdjavi
    161
    Ovaj Livaja ima u zadnje 3 sezone HNL-a 86 nastupa/38 golova.

čisto kao podsjetnik, Dudu je u onoj zadnjoj sezoni imao 32 nastupa/ 34 gola
  • dzis
    1.5k
    Promasaj penala je njihov pokazatelj sezone, njihovo stanje u momcadi i opcenito klubu.
    Ne mogu se oni nesto posebno i drasticni dignuti za mjesec i pol kad krece nova sezona.

Lako nama sa takvim rivalima.
  • Keyser Soze
    19.3k
    Pročitao sam na jutarnjem i germanijaku.

Ne mogu se oni nesto posebno i drasticni dignuti za mjesec i pol kad krece nova sezona.dzis

Dapače, bit će još gori, osim ako im je SD neki mađioničar.
  • GOAT
    7.1k
    Otkud brojka?

U službenom zapisniku piše 960.
    rioda

Računali su i redare
  • mosad
    2.5k
    Atomski hajduk
  • Zg123
    3.6k
    Al se plivaja posrao po garciji nakon utakmice u intervjuu hahaha
  • Masto
    1.3k
    ša kaže
  • njurci10
    576
    da su neki u klubu zadovoljni sezonom(Garcia) a da on osobno nije..
  • Zg123
    3.6k

Nakon poraza u Albaniji, kupa i Rujevice 5:0 nema se što pričati. Mislim da se trebamo ispričati navijačima jer mislim da malo koji klub na svijetu ima ovakve navijače koji danas po kiši prođu 800 kilometara i dođu te bodriti, a ti si na -18. Ova sezona je po meni loša. Možda nekima u klubu dobra, ali mislim da naši navijači ne zaslužuju to.
  • Paggini
    83.1k
    Smijesno mi što oni opet poslovično započinju između sebe ljetni građanski rat po pitanju bilo čega, a u najnovijem gradjanskom ratu se stvara klan karakterni bog baluna i klan španjolski mag s kojim su tekmu protiv Belupa doma igrali super i zato mora ostat.

A jedina istina je da obojica trebaju odjebat iz bilo kojeg normalnog kluba hahahaha

Ko to more platit ala
  • Pacho
    17.1k
    Ne mogu si priustiti otkaz treneru kojeg je prije godinu dana odabrao pretprosli SD. Vridilo se rodit.
  • NORTE
    24.2k
    Ova sezona je po meni loša. Možda nekima u klubu dobra, ali mislim da naši navijači ne zaslužuju to.

Zaslužuju oni puno gore stvari.
    Ništa nije slučajno.
  • Danko
    3.1k

A livaju također ne mogu isplatit da ode, hehe
  • Markelo
    3.7k
    Gonzalo "low cortisol" Garcia. Meni djeluje da se on ne uzbuđuje previše oko ničega dole niti da izgleda kao da je pod nekim ogromnim pritiskom. Mogu mu dat otkaz a i mogu nastavit suradnju, sve mu paše
  • Pacho
    17.1k
    Zanima me na temelju cega ce ove ljeto probati stvoriti hype da bi prodali godisnje, dresove, itd. kad nemaju ni za ulje za fritule. Dapace, vjerojatno ce morati prodati sve sto iole vrijedi samo da ne bankrotiraju. A bez hypea takoder idu u kurac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet