• KtcGoat
    4.3k
    Osijek doveo nekog mađara da bude asistent sportskom direktoru kojeg i dalje nema.
  • austrijanac
    10.9k
    Prvaci nepotizma
  • Hnlovac
    5k
    Ovosezonska Istra je fenomen, ne znam je li ikad HNL klub uspio polusezonu bit 3. i na kraju sezone završit 9.

Baski su ih s jedne strane financijski spasili, stabilizirali, klub ima glavu i rep što se tiče škole, promocije i uvjeta, a s druge strane oni s Baskima za kormilom vjerojatno nikad neće u Europu, + njihov luzerski mentalitet
  • NVKOD
    11.8k
    Htio bih se samo činjenice da su nam se u vezi čestitke za naslov prvaka (trenutno) javili samo Slaven i Istra. Možemo ubrojati i Hrvatski dragovoljac, ali nije prvoligaš.

Varaždin je odradio špalir, a za SB i Istru samo riječi pohvale. Uvijek su korektni, pogotovo Istra, uvijek je prva kada treba nešto čestitati. :clap:

Baš me zanima hoće li ili kada će to napraviti i drugi prvoligaši... znam tko neće...
  • Danko
    3k

Pa i ne moraju, ko ih jebe... :rofl:
  • Medvedgrad
    861
    Ovosezonska Istra je fenomen, ne znam je li ikad HNL klub uspio polusezonu bit 3. i na kraju sezone završit 9.Hnlovac

Po očekivanim bodovima su najgori. Znači gori i od Vukovara.
  • Paggini
    81k
    Ovosezonska Istra je fenomen, ne znam je li ikad HNL klub uspio polusezonu bit 3. i na kraju sezone završit 9.Hnlovac

A ne znam jel ikad HNL klub bio prvak ožujka a završio treći!!!
  • Hnlovac
    5k
    iskreno da ti kažem pun mi ih je k vise
  • Krizy
    71.1k

Prosječno proljeće Hajduka:
    Screenshot-20260427-210744-Chrome.png
bold
italic
underline
strike
code