• BBBaranja
    4.6k

Danas je izašao službeni raspored,nije ništa pomaknuto.
  • hardek
    9.5k
    "Svaka čast, zaustavio si dijete iz Angole" Ljubo ubio Kadušića :lol:
  • nwankwo646
    1.2k
    sad moram malome objasniti da ipak nećemo u Gradski vrt, pm. Na rezultatima je prije pisalo da je 11.
  • BBBaranja
    4.6k

Na rezultatima ti cijelo kolo bude isti datum i satnica dok ne izađe službeni raspored..
  • vlatkomarkovic
    3.4k
    Kako sam sretan tako mi je drago, maske su pale, toliko godina držanja “moralnih” lekcija…. Mi smo se borili protiv ljubitelja Srba u našem klubu, oni svoga slave…. Izvan sebe sam od oduševljenja….
  • rioda
    15k
    Fascinantno je kako su iz naslova maknuli da tribinu organiziraju Srbi i da dolazi predsjednik NO Hajduga.
    Koji je kasnije morao otkazati dolazak.
    NORTE

Bio je Ljubiša čak i na naslovnoj fotografiji :lol:
  • Pacho
    15.9k

Jel imas tu fotografiju?
  • rioda
    15k

Google pamti

Screenshot-20260320-202255-Chrome.jpg
  • rioda
    15k
    Tovarima je opet u priopćenju pobjegla jedna činjenica koja dokazuje da se ranije lagalo. Napisali su da novac od Vlade RH nisu dobili u kompletu, nego da dobivaju po odrađenim radovima, i to zasad 300k €.

Ranije se tvrdilo da novac dobiva Grad, i to čak i od strane Plenkovića. Ne kužim koja je logika da novac dobiva klub, ako i sami u današnjem priopćenju tvrde da je za infrastrukturne zahvate zadužen grad koji je i vlasnik stadiona. Sumnjivo.
  • NORTE
    23.3k
    Bio je Ljubiša čak i na naslovnoj fotografiji :lol:rioda

Izgleda da je i indexu toliko zapritilo da su odlučili svjesno sve promijeniti iako im to donosi manje klikova na članak.
    Spika je napravila screenshot i objavila na svojim mrežama:

qeqpB5u.jpg
  • Marc
    972
    baš sad gledam
    Točka #1: bla bla Grad Split zadužen za održavanje i to se primarno odnosi na krovnu i betonsku konstrukciju
    Točka #2: Lova za sanaciju štete je namijenjena Hajduku

Ko je ovdje lud jebote! Tko je na kraju odgovoran za održavanje stadiona? Jel ima netko da propitkuje sve to. Mutna voda je sve ovo.. MUTNA VODA
    Di je Index, 24sata, sportske, kvazi istraživački novinari onaj Ilko Ćimić, Andrija Jarak… Riba se usmrdila dolje i to jako!
  • Hnlovac
    4.5k
    Di je Index, 24sata, sportske, kvazi istraživački novinari onaj Ilko Ćimić, Andrija Jarak…
    nitko se ne želi zamjeriti Mafiji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube