• NKDZ86
    7.4k
    Sudac, sviraj kraj!
    Očaj od lige.
  • Zagreb1992
    3.2k

Naporan si više sa pljuvanjem po ligi dok na drugim temama govoriš da je nama ta liga bitna...zašto nam je onda bitna ta krš liga ?
  • Niko1986
    5.3k
    Nadam se samo da će prestati priče o puštanju tu. Čak i da izgubi Gorica do kraja ako netko može ovo pogledati i reći da itko pušta ja ne znam.
  • Krizy
    67k
    Dobar dan svima, a posebno Joséu Ángelu Pozo la Rosi
  • NitkoBitan
    35k
    Nisu docekali ni prve visibabe, kakav proljetni raspad...
  • don
    18.1k
    ispa si glup sa ovim postom.

kako je usporedivo:

pljuvanjem po ligiZagreb1992

u kojem spominjem ostale klubove i krš istih

sa:

govoriš da je nama ta liga bitnaZagreb1992

bez koje osvajanje par sezona u nizu Dinamo dovodi do ogromnog financijskog problema, odnosno bez ulaska u Ligu prvaka.

irelevantan si mi za ovu raspravu jer ti se očito diže na ovu ligu u kojoj brojiš čovika po čovika koliko ih ima po tribinama.
  • Zagi
    14.8k
    Liga nam možda nije preveć vredna ali vređati ju nedam!

Više me razveseli gol Poze danas nego najbolja Yamalova majstorija.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako im se i Sego ozbiljnije ozlijedio onda oni nemaju nikakvu zamjenu za napadace, bijelog Yamala i onog na B ne racunam
  • eol12
    871
    Na stranu sto mislim da Kovačević nije trener za nas i ovo pričam u kontekstu bili smo svi u dilemi jel vise Kovačević ili Garcia za nas, ali ovaj Garcia takve nelogične poteze radi da ovo nisu istine.
  • Do kraja2023
    385
    Tovari imaju jedan problem i jednostavno rijesnje istoga. Ozbiljan predsjednik s slobodnim rukama i kroz 2-3 godine mogu bit konkurent u ligi i europi. Ovak rade i kaj i neki nasi zele, konstantne promjene sveg i svaceg zato i jesu drek.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Kovacevic kakav god da je, najbolji trener lige je u svakom slucaju
  • vjeko1701
    22.3k
    Nebitno jer zbilja skoro na svakodnevnoj bazi imaš jedan te isti post. Shvaćen je tvoj stav, ajde malo ohladi od stalnog ponavljanja.
  • Nogo
    10.1k

Dabro najvjerojatnije prema Koprivnici
  • don
    18.1k
    brzo bačeno oko, u zadnjih 20 dana jednom i to spomenuto u raspravi. Neda mi se dalje ić a i nema potrebe, totalno nebitno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet