• Sajla
    14.6k
    Niti jedan suigrač mu ne prilazi da mu pomogne a kamoli da progovori sudcu nešto.Kujtim Shalla

mene to više brine nego tko brani, tko igra krilo, a tko beka. dok se to ne riješi nema igre, automatizama i svega ostalog.
  • Marley
    5.1k
    Sad me to podsjetilo...
    Opcenito mi je neshvatljivo da toliko puta prolaze kraj suigraca na podu kao kraj turskog groblja. Pa toliko vremena provedete zajedno, da nemas potrebu prici provjeriti je li sve ok ako ti je netko ostao lezati na podu? I nema to veze s karakterom, kakav god da jesi moras barem to imati u sebi, inace kakva je to ekipa? Fali nam toga, bas cesto primjetim.
    Ista prica u repki zadnje vrijeme, nekad mi je to bilo nezamislivo. Kad se sjetim one scene gdje Mbappe odvratno reagira prema Livakovicu, a nasih nekoliko stoji okolo i jedva itko ista. Za podijelit samarcine svima redom.
  • NitkoBitan
    32.7k
    Opcenito mi je neshvatljivo da toliko puta prolaze kraj suigraca na podu kao kraj turskog groblja. Pa toliko vremena u zivotu provedete zajedno, da nemas potrebu prici vidjeti je li sve ok ako ti je netko ostao lezati na podu?Marley

Pa zato kaj znaju da u vecini slucajeva nije nista, glumata se da se iznudi zuti karton il oduzme koja sekunda.
  • don
    16.5k
    Pa toliko vremena provedete zajedno, da nemas potrebu prici vidjeti je li sve ok ako ti je netko ostao lezati na podu?Marley

pa upravo zato jer se poznaju, to su sve igre igrice. U cca 80% slučajeva se simulira, u 15% ga nešto stvarno boli (bezopasno) a 5% da bude nešto ozbiljnije.

veći je problem kad ne staneš iza suigrača kad ga netko namjerno udari već samo gledaš.
  • Sajla
    14.6k
    pa onda pomogni suigraču da tom glumom iznudi karton i ukradi još koju sekundu. kad se jedan tako valja po podu ista korist kao i kad jedan ide u presing. dogodi se nekad da ti uspije kao Mandži finalu SP, ali uglavnom ne bude niš od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet