• vjeko1701
    15k
    Stvar je i dalje da imate dvije oklade. Realna je mogućnost da oboje izgubite po jednu ovisno o definiciji pravnih zavrzlama o kojoj odlučuje forumska populacija..
  • mali M
    7.5k
    nije realna i znaš i sam.. htio bi završiti ovu priču ali moram priznati da sam se baš razočarao. Sagrađen je narativ da sam ja govorio da ništa od Kranjče i Maksimira i na to se ekipa pali, a zapravo zanemaruje da je boss postavio stavke u okladu koje nisu ispunjene i sad se poziva na javni sud. bezveze, oklada između nas dvoje je izgubila smisao čim je morao uključiti druge... Ispast će da elokventni i precizni mag PR-a, je "mislio" nešto drugo od onoga što je rekao i da bi svi trebali znati što je zapravo mislio.. Baš me izPR-ao :lol:
  • mali M
    7.5k
    e to to.. hvala ti na pojašnjenju...
  • Droljo
    16k
    Nije da ste se kladili u 10 000 eura jebiga.
  • JMastermind
    708
    jako ne volim mentalnu gimnastiku bez da se na trenutak stane i promisli "možda sam u krivu".

Nemoj me krivo shvatiti ali ni ti ni Boss mi ne predstavljate apsolutno ništa u životu i samo sam izrazio svoje tumačenje nečega, a s kojim se dobar dio ljudi slaže.

E sad, da je dobar dio ljudi stao iza tvog tumačenja, ti bi rekao "eto vidite da se svi slažu sa mnom, dakle u pravu sam". Ovako kad se slažu s Bossom, "u pravu sam ali Boss ima više istomišljenika".

Licemjerno. A licemjerno je i tvoje "imate pravna tumačenja samo da bi prikazali nešto" kad si baš ti od jednostavne stvari još prije mjesec dana krenuo sa kilometarskim pravnim opravdanjima zašto si ipak ti u pravu.

Od dobre zajebancije koju si u dobrom duhu mogao prihvatiti i ajmo dalje, napravio si pizdariju.

Stručni izraz za to je "pederski potez". Pa ti vidi. Jer ovo kako razmišljaš, točno si mali MM, a njega smo zbog tog i potjerali.
  • marcio amoroso
    41.5k
    Čovjek te pobijedio, pruži ruku i tjt.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Godinama smo se borili za "Jedan član = jedan glas", forum je na anketi rekao svoje, dakle sve jasno :wink:
  • Izet Hajrović
    5k
    ajde stavi Marka Bošnjaka na profilnu na 15 dana pa da se završi cijela saga oko oklade. Iskoristi ovaj nejasno definiran drugi dio oklade kao "pametniji popušta". Realno, prvi dio si definitivno izgubio, a ovo oko pravnih zavrzlama jednostavno nije dobro definirano, iako tu više naginjem tvojoj strani.
  • Droljo
    16k
    Pre mala je izlaznost. Tek nakon 100 glasova bi ja zatvarao priču. A do tada predlažem predizbornu šutnju.
  • mali M
    7.5k
    buraz pa nisam ja to digao na razinu nego on.. mogao je još tada me izignorirati i bok.. Vjeruj mi da nebi sigurno likovao nad time nego to nebi ni spomenuo.. kako ni nisam godinama.. koja je točno tvoja uloga u ovome neznam, al baš si se emocionalno angažirao :lol:

Čovjek te pobijedio, pruži ruku i tjt.marcio amoroso

je, forumski je, priznam..
  • mali M
    7.5k
    izete slažem se, rekao sam i ja da ću čisto iz forumske zezancije odraditi kaznu, ali tu nema veze sa pameću oko korektnosti poštivanja oklade.. Mislim da bi mene Boss rastavio na proste faktore sa preciznošću da je situacija obrnuta, ali okej..
  • Petar86
    1.3k
    Daj nek se javi pravnik ako imamo takvog na forumu. Odradi ovaj "ugovor" pro bono
  • JMastermind
    708
    takve situacije rješavam na poslu konstantno, profesionalna deformacija, jebiga.

A i Boss je platio za pošteno suđenje a ti ne, tako da sorry. :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.