• Eduardo
    24.2k
    mislim da bi bilo pošteno prema kolegi koji je ovdje godinama da promijeniš korisničko ime u nešto drugo... u inbox pošalji što želiš da to riješimo.
  • rakurs
    1.2k
    Mi ove sezone, osim onog niza na početku, nemamo tri uzastopne pobjede. Svaki puta se nakon dvije pobjede prekidao taj niz, bilo remijem bilo porazom. Vrijeme je da se to prekine, iza nas su dvije pobjede protiv dva konkurenta za naslov, čekaju nas tri utakmice na Maksimiru, nadam se da prestajemo s predstavama kao što su bile u Osijeku, Rijeci, Varaždinu, Istri i Gorici.

Rijeka će sigurno kiksati, mislim da hajduk ovo kolo neće tako da je jako važno da pobijedimo. Velika, baš velika utakmica je danas, ovako nervozan nisam bio ni protiv tovara.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Očekujem nestvaran pritisak naših u startu uz podršku tribina, otključavanje Belupa u prvih 20 minuta.
  • IceMan
    3k
    Danas zasjedamo na prvo mjesto. :cool:
  • sarenicvjetic
    92
    gle čuda sva 4 su bivša…
  • don
    12.9k
    nova, najbitnija utakmica sezone u kojoj priznajem i 1-0 penalom u 98.
  • Crni86
    10k
    Psiholoski jako bitna tekma, povezat niz od 3 pobjede nismo napravili jos tamo od rujna. Ako danas pobjedimo uvjeren sam da pobjedujemo sve tekme do kraja.
  • Paggini
    48.1k
    https://streamable.com/n27txv

Za moje slavonce koji su trenutno s klincima na putu!!!
  • Nolifer
    10.9k
    Zdravo Marijo, milosti puna, Gospodin s tobom. Blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje, Isus. Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše. Amen!

:pray: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.